Sandra Maakt!

kussen-sandra-maaktEn nog zo’n handige dame… Sandra. En Sandra Maakt! Een heleboel mooie dingen. Kijk op haar site en vergaap je aan alle bijzondere, hippe, handgemaakte of bewerkte artikelen voor huis, kind en kinderkamer. Vrolijke stofjes, originele meubeltjes, prachtige kussens, memoborden, dekentjes, tassen voor mama of de kindjes, je kunt het zo gek niet bedenken of ze heeft het. En handig, Sandra Maakt ook in opdracht. Zo vroeg ik via de mail of ze in de toekomst wellicht wat leuke asseccoires zou kunnen maken voor de Pipi Langkous-kamer die mijn dochter over een poosje gaat krijgen. En dat wilde ze wel. Leuk! Ik heb er alle vertrouwen in dat we daar uit gaan komen, want haar stijl past in de Pipi-sfeer.

hart-sandra-maakt memobord-sandra-maakt

Sandra stuurde mij de onderstaande onwijs hippe mama-tas. Exclusief gemaakt voor Hip & Hot!  Wil je kans maken op dit exclusieve, mooie ontwerp ter waarde van €32,95? Mail dan via dit formulier wat de link is van Sandra’s blog. Haar blog mag je namelijk niet missen, daar komen alle leuke producten waar ze mee bezig is aan voorbij. Ben je er altijd als eerste bij! Deze actie loopt tot 27 mei 2009.

mama-tas-sandra-maakt

Vorig artikelTwist of Lime boutique
Volgend artikelLene Frantzen
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in