Sannedols

bag4Ik heb op zeker de aller-aller-allerleukste meisjestas ever gevonden. Een heerlijk zoete prinsessentas, met zorg gemaakt. De creativiteit spat er vanaf! Je kunt uren naar de plaatjes op de website kijken. Elke tas is verschillend en je ontdekt telkens weer een ander leuk detail. Nu is iedereen vast nieuwsgierig waar ik die superleuke tasjes dan gezien heb. Oke, ik vertel het: bij Sannedols. Sanne heeft kunstacademie gedaan en ontwerpt zich een slag in de rondte voor kids. Hierbij houdt ze altijd in gedachten dat het gemaakte exclusief moet zijn. Ze koopt dus altijd maar een klein stuk van elke stof in, zodat je altijd iets bijzonders aanschaft. Sanne heeft een eigen atelier, in Roosendaal, waar je altijd welkom bent om haar kunstwerkjes te bewonderen. Maar goed, die prinsessentassen dus. Ze zijn zo prachtig! Wat je op de site ziet, is helaas al verkocht, maar Sanne maakt met alle liefde en plezier iets soortgelijks voor je. De tassen zijn trouwens niet het enige leuke dat je vindt op de website van Sannedols. Ook de speeljuwelen zijn erg grappig. En handig. Kan je kindje lekker mee spelen tijdens de borstvoeding, bijvoorbeeld. Of tijdens het verschonen van de luier. Het prikkelt alle zintuigen en is dus een ideaal kraamcadeau. De bandana’s, voor grotere meisjes, zijn in de zomer ook helemaal hip. En tot slot vind je bij Sannedols de vrolijkste schilderijtjes. Ga maar gauw eens kijken!

tas107internet

Speciaal voor Hip & Hot heeft Sanne een speeljuweel-armband gemaakt. Ik heb ‘m hier al liggen en hij is hip en leuk! Wel roze, ter info voor alle jongens-mama’s, maar jullie kennen vast een meisjes-mama die je dit cadeau zou kunnen doen. Dus, vul op dit formulier in hoe de grootste inspiratiebron van Sanne, haar zoontje, heet en wie weet mag jij straks deze leuke armband in ontvangst nemen. Deze actie loopt tot 29 september 2009.

SpeeljuweelWinActie

Vorig artikelHelen Originals
Volgend artikelPassion for Tea
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in