ScandinaviëXS

tuniek 210227pinNiet afgelopen zomer, maar die zomer daarvoor, was ik op vakantie in Scandinavië. Mijn dochtertje was toen anderhalf en ik was mega shopaholic. Vooral dààr. Elke hippe kinderkledingzaak die ik binnen liep zag ik weer een ander superleuk merk. Vaak bekend, maar soms ook onbekend. Zo kocht ik in Denemarken een ge-wel-dig jurkje van het merk Phister & Philina. Ik had het al in de eerste week gezien, niet gekocht en op de terugweg vanuit Zweden gingen we er nog mooi terug om. Ik kreeg het maar niet uit mijn hoofd (ja, zo erg ben ik dus…). Ik was dan ook verrast toen ik in de webshop ScandinaviëXS dit merk tegenkwam! Geweldig! Ook dit jaar weer leuke felle kleurtjes, leuke modellen jurkjes en stoere kleding voor de boys. En alleen daar te koop voor zover ik weet, ik heb Phister & Philina nog niet in Nederland gespot verder. Naast dit leuke merk verkopen ze bij ScandinaviëXS natuurlijk nog veel meer leuks te vinden uit het land van het Scandinavisch design voor de kids. Van kleding tot speelgoed, van decoratie tot opbergen. Ik heb intussen bijvoorbeeld die ontzettend leuke tumbling animals in huis, mijn dochter (en ook andere kindjes die op bezoek zijn) is er helemaal gek van!

PPKATALOG autumn billeder6

Ook iets leuks gezien bij ScandinaviëXS? Dan zeker meedoen met deze winactie, je kunt namelijk shoptegoed van 20 euro winnen, vrij te besteden in deze leuke webshop! De vraag die je moet beantwoorden is: in hoeveel kleuren zijn de speelmeubles “tumbling animals” van Bobles beschikbaar? Geef je antwoord door via dit formulier en wie weet win jij het shoptegoed! Deze actie loopt tot 17 januari 2010.

PPKATALOG autumn billeder8

Vorig artikelBookadoo
Volgend artikelSleetje rijden!
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in