Sfeer voor zwoele zomeravonden

holmgaard windlicht op kastIk vertrouw op een heerlijke zomer. Met lange zomeravonden om heerlijk weg te dromen met een wijntje. Afgelopen week, met het mooie weer, was ik al druk met het opleuken van ons fijne terras. De witte stoelen, die de hele winter hadden buiten gestaan, werden opgepoetst. De lichtblauwe kussens gingen op de steigerhouten bank. De vijg, rode bes, framboos en appelboom krijgen bloesems  en knoppen en de rosé werd uit de koelkast gehaald ter verhoging van de voorjaar-feestvreugde. Alleen de barbecue ontbrak nog, daarvoor vonden wij het net te koud.

Kaarsjes

Om de sfeer te verhogen, zeker ‘s avonds, als de zon achter de daken verdwijnt, houd ik van kaarsjes. Het is nu nog wat koud, maar met een plaid is het toch aardig lang uit te houden. De Holmegaard glazen lantaarn is een prachtig windlicht, dat zowel binnen op de kast, als buiten op een mooie zomeravond kan worden buitengezet. Zò krijg je sfeer! Less is more, het design is dan ook eenvoudig gehouden. Met de leren riem als hengsel kun je de lantaarn handig verplaatsen. Zo kun je ‘m zowel binnen,  als buiten gebruiken.

Ik combineerde het windlicht met 2 glazen bolvaasjes met daarin een lief roze bloemetje. Op Instagram waren de reacties al heel enthousiast op dit plaatje.

Wat vinden jullie van dit windlicht? Het is verkrijgbaar bij Your Lifestyle in diverse formaten, dus combineren is heel leuk!

windlicht van dichtbij

Vorig artikelVandaag is … rood!
Volgend artikelHoe ik het speelgoed georganiseerd opruim
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in