Shak-Shuka

slabDat eco niet alleen voor geitenwollensokken-figuren is, wordt maar weer eens bewezen door Shak-Shuka. Wat een hippe eco-goodies! Ik was verheugd toen ik een pakketje met producten mocht ontvangen. Zo lief en stijlvol  ingepakt, alleen dat was al een feestje! En van wat er in zat werd ik nog blijer. Een handige anders-dan-anders slab, een lieve bloem-knuffel en, de topper van mijn dochter: wax krijtjes! Ze ging er direct mee aan de slag. Zelf vond ik de spork enorm leuk. Deze mooie bamboe vork en lepel (spoon) in een is enorm handig voor op reis. Je stopt ‘m zo in je tas en je hebt altijd een besteksetje bij de hand. Ik zeg: massaal inslaan Hip & Hot lezers, voor je op vakantie gaat!

spork

En laat nou die handige spork net onderdeel zijn van de actie die Shak-Shuka voor Hip & Hot in het leven heeft geroepen. Als je namelijk voor €25,00 of meer besteed bij Shak-Shuka, dan krijg je een gratis spork ter waarde van €4,00! Voeg de spork toe aan je winkelmandje en bij het bevestigen vul je de couponcode SPORK in. Deze actie loopt tot 17 juli 2009 en is geldig zo lang de voorraad strekt!

waxkrijtjes

Vorig artikelJoeperdepoepske
Volgend artikelBabybladen
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in