Shixie

oorbellen-shixieJe moet er van houden. Een beetje apart willen zijn. Maar ik kan me zo voorstellen dat je dan ook helemaal weg bent van deze bijzondere sieraden. Oorbellen in de vorm van kleerhangers met een jurkje er aan. Gemaakt van gerecycled tin. In allerlei hippe kleurtjes. Ook verkopen ze mooie hangers voor kettingen. Ik zag een hele bijzondere, die je zou kunnen geven aan iemand die een flike portie geluk kan gebruiken. En er zitten ook een aantal geschikte sieraden tussen die een ideaal moederdagcadeau kunnen zijn. Alles handgemaakt. Ga maar eens neuzen op Shixie. En vergeet dan ook zeker niet die uberschattige huisjes te bekijken…

shixie-ketting

Vorig artikelUglydolls
Volgend artikelSurcouf
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. Hoi Judith, eindelijk tijd genomen om je site te bezoeken, prachtig!!!
    Mijn oog viel op deze hanger…….paddestoel, rood, en de rest natuurlijk, ik wilde hem meteen bestellen, dat is alleen niet gelukt, ik moest mij registreren en daar krijg ik geen reactie op….kun jij me verder helpen??
    THNX!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in