Shoptopia babypakket

definitiefshoptopialogoDe meeste mensen kennen intussen Shoptopia wel. Dit samenwerkingsverband tussen 20 webwinkels in kinderkleding verzint regematig leuke prijsvragen. Die vind je natuurlijk op de site van Shoptopia. Maar nu is er een nieuw initiatief wat ik graag met jullie wil delen. Als je namelijk net bevallen bent, of je kent iemand die net bevallen is, dan kun je het geboortekaartje opsturen naar Shoptopia. De newborn mama en papa ontvangen dan een heel leuk babypakketje, vol met informatie, kortingsbonnen, monsters en andere hippe spulletjes die goed van pas komen. Op de foto zie je een voorbeeld van wat er in zo’n pakketje zou kunnen zitten. Let op, want ieder pakketje is anders! Das wel zo leuk, zo blijft het echt een verrassing. Wil je kans maken op dit babypakketje? Kijk dan hier wat je precies moet doen om het thuisgestuurd te krijgen!

babypakketfoto

Vorig artikelWithings
Volgend artikelPimpelmees
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. Bedankt voor de tip! Ik heb ons kaartje (zelfgemaakt, zoals je weet) opgestuurd! (Nou ja, ik moet nog naar de brievenbus lopen, maar dát zal een dezer dagen toch wel lukken… ;-))

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in