Skip*Hop

bingorozeElke mama weet ervan, met een kindje in huis krijg je veeeeeel spullen. Al dat speelgoed, het slingert door je huis. Voor je het weet is het een rommeltje. Ik ken het, en ben dus altijd op zoek naar handige opbergsystemen. En soms vind je dan iets waarvan je denkt: hee, leuk en praktisch tegelijk! Ik weet eigenlijk niet meer precies hoe ik er nu aan kom, maar het stond al tijden in mijn favorieten. En het is zo druk op Hip & Hot, dat ik soms niet eens meer aan mijn eigen vondsten toekom (veel leuke webshops vinden MIJ tegenwoordig!) Maar vandaag wel. Vandaag vraag ik de aandacht voor opbergbak/tas van Skip*Hop. Dit ding van Skip*Hop is een canvas tas en opbergbak in één. Leuk als bak van dat rondslingerende speelgoed of je eigen tijdschriften in een open kast van bijvoorbeeld Ikea. En handig, want als je het speelgoed er uit gooit, neem je het mee als boodschappentas!

bin go tas

Joepie, de webshop Kiwikids verkoopt deze hippe opbergmand/tas ook! En zij bieden de Hip & Hot lezers een korting van 10% aan! Dus iedereen die de Skip*Hop mand/tas wil bestellen, naar Kiwikids dus. En geef in het opmerkingenveld aan dat je via Hip & Hot komt. De korting wordt achteraf berekend.

 bin go

Vorig artikelLaulicious verjaardagskronen
Volgend artikelTulpjes
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in