Speeltuinshirt

Speeltuin Tshirt blauwDe vakantie is begonnen, en natuurlijk trekken vele gezinnen er op uit. Er is immers niets fijner dan je kindjes zien genieten op vakantie, in de speeltuin, de dierentuin of een pretpark. Helaas weet iedere ouder dat het kan gebeuren, je verliest je kind uit het oog en in de mensenmassa’s heb je hem of haar niet snel teruggevonden. Je kindje in paniek, papa en mama en in paniek en zo kan een dagje uit ineens een heel vervelende wending krijgen. Gelukkig heeft bijna iedereen een mobiele telefoon, het enige dat je nu nog nodig hebt voor je zoon of dochter is een Speeltuinshirt! Bij Speeltuinshirt kun je een shirt laten maken met het mobiele nummer van een van de ouders achterop. De shirts zijn naar eigen smaak samen te stellen: kleur en afbeelding kunnen zelf worden gekozen. Met zo’n hip en handig shirt ga je met een gerust hart op pad. Mocht je kindje kwijtraken, dan kan de vinder je snel bellen en laten weten waar je kindje zich bevindt. Fijn toch?

Speeltuinshirtster

Speeltuinshirt stelt 1 shirt naar keuze beschikbaar voor de winactie. Hiervoor moet je even op de website van Speeltuinshirt kijken hoeveel funny monsters er in totaal zijn. Weet je het antwoord? Mail dit dan door naar contact en misschien mag jij straks een shirt naar keuze uitkiezen!

Speeltuintshirt - Wit II

Vorig artikelLollypopshop
Volgend artikelHolland Huis
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in