Stofenzo

vintagebandDe naam zegt het al, bij Stofenzo koop je stof enzo. En in dit geval betekent enzo: vintage kant, band en pieppoppen uit Afrika. De pieppoppen zijn van plastic en piepen als je op het buikje drukt. De stoffen zijn ontzettend leuk, ik viel meteen voor de babushka-stof. Daar zou je echt een heel leuk jurkje van kunnen maken. Voor jezelf, of je dochter. Alles bij Stofenzo is lekker vrolijk, lekker kleurig en helemaal hip! Naast zelf fröbelen, kun je bij Stofenzo ook gewoon kant en klare spulletjes kopen. Bijvoorbeeld lakentjes, dekentjes, kussentjes, kinderkameraccessoires en dekbedjes. Een shop naar mijn hart dus, want dat ik 2 afschuwelijke linkerhanden heb als het gaat om zaken met naald en draad weet iedereen intussen wel. Ik zeg: shoppen dus! Om zelf aan de slag te gaan, of om gewoon iets kant en klaars te kopen. Iets hips voor die leuke baby- of kinderkamer.

kussens

Hip & Hot mag namens Stofenzo een lakentje en een kussentje weggeven. De vraag die je moet beantwoorden om hier kans op te maken  is: wat is het webadres van de blog van Stofenzo? (die je zeker moet volgen als je wilt weten wat Hydi van Stofenzo inspireert èn wat de achtergronden zijn van de producten die ze verkoopt). Vul het antwoord in op dit formulier en ga ontzettend hopen dat jij de winnaar bent van dat superleuke lakentje of  kussentje! Deze actie loopt tot 9 augustus 2009.

kinderbeddengoed

Vorig artikelLeiLiLaLoo
Volgend artikelSpaanse jurk
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in