Studio Niet Lief

ikwilEen geweldige vondst, de t-shirts van Studio Niet Lief. Ik heb er zo om moeten lachen! Voor de kinderen die gruwelen van groenten hebben zij een hilarisch t-shirt: Groente? Nee bedankt! Ook het shirt met “ja maar, zij begon!” en die met de tekst “ik wil chips, taart & chocola” toverden een glimlach op mijn gezicht. Zoals Studio Niet Lief zelf ook al zegt: misschien niet pedagogisch verantwoord, wel grappig! Naast de shirts ontwerpt en verkoopt Studio Niet Lief ook leuke (geboorte) kaarten, posters en illustraties. Spreekt de stijl je aan, maar zit dat wat je zoekt er niet bij, dan is er voor een kleine meerprijs een ontwerp naar keuze te regelen. De ontwerpen zijn uniek en toch betaalbaar, met als motto: Niet Lief is Leuk!

Lezers van Hip & Hot krijgen € 3,50 korting op de kinder t-shirts. In plaats van € 18,50 betaal je dus maar € 15 euro exclusief verzendkosten. Vermeld bij je bestelling dat je via Hip & Hot bent gekomen. Als de maat er niet bij staat, stuur dan een mail naar info@studionietlief.nl en wellicht kan de maat dan besteld worden. Veel shopplezier!

fotoindexthsirtsstudionietlief

Vorig artikelLovely Labels
Volgend artikelTaste!
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in