Surcouf

surcouf-pantEn dan nu: eindelijk iets voor de mannen! Of voor de vrouwen, het is maar net hoe je het bekijkt. Want hoe slaapt jouw man? Naakt? In boxershort? Of in zo’n ouwbollige suffe pyama? Dat laatste hoeft namelijk niet meer! Surcouf Sleep & Lounge wear heeft een hele serie hippe pyama’s voor de man. En speciaal voor de hardwerkende heren die na het werk hun pak willen uittrekken, verkoopt Surcouf ook superleuke huispakken. Zie je er toch nog aantrekkelijk uit voor je partner. Volgens mij is dat direct een superleuke vaderdagtip…marcelleke1

Surcouf heeft een broek naar keuze  t.w.v. €49,00 met een Marcelleke  t.w.v. €18,95 voor de winactie op Hip & Hot beschikbaar gesteld. Wil je hier kans op maken? Laat dan via dit formulier weten welke van de onderstaande namen geen Surcouf pant is: Sacrebleu, Mr. Pink, Red Red Wine of Looking Sharp? Deze actie loopt tot 4 juni 2009.

surcouf-sfeerfoto

Vorig artikelShixie
Volgend artikelAlmost Sunday Designs
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

2 REACTIES

  1. met zo`n pyama broek komt mama op zondagmorgen haar bed niet uit en laat zich lekker door haar mannen verwennen

  2. iK BEN AL TIJDEN OP ZOEK NAAR EEN STOERE PYAMA VOOR MIJN LEKKERE VENT.MAAR ELKE KEER IS HET TOCH OUD BOLLIG…EN DIT IS EEN HIPPE PYAMA.
    DUS VADERDAG HERE WE COME….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in