Tysfonds

paddestoelIk kocht, vorig jaar herfst, een superleuke paddestoel-kaars voor mijn dochtertje. Dit paste perfect bij het thema in haar kamertje: sprookjes, maar dan op de hippe manier. Dus veel rood, roze, stippen en ruiten. Ze heeft ook de gehaakte paddestoel van Anne-Claire Petit en deze paddestoel-kaars vulde haar collectie mooi aan. Het is echter geen gewone paddestoel. Het is een paddestoel met een verhaal. Een verhaal dat mij raakte. Via via kwam ik ooit terecht op de weblog van iemand die een kindje had gekregen met syndroom van Down. Maar dit kindje bleek helaas een ernstige, ongeneeslijke longziekte te hebben met de naam Pulmonale Hypertensie. Het gevecht van Tys was oneerlijk, hij heeft niet mogen blijven leven. Zijn mama, een krachtige vrouw, besloot haar verdriet om te zetten in iets positiefs, een stichting die zich in zet voor het doen naar onderzoek rondom Pulmonale Hypertensie. En die ondersteuning biedt aan een ieder die een kindje verloren heeft. Het Tysfonds! Elke dag als ik naar de paddestoel kijk, denk ik even aan Tys. Elk pakje dat via Jeej de deur uit gaat, gaat met postzegels van het Tysfonds. Ik vind het een prachtig doel.

Wil jij het Tysfonds ook steunen? Kijk dan eens tussen de producten of je er iets kunt vinden wat je aanspreekt. Postzegels zijn natuurlijk altijd handig, iedereen gebruikt ze. Maar er zijn ook leuke bidons, heerlijke flessen wijn en natuurlijk die superhippe paddestoel kaars! Als je mij kunt vertellen welk bedrag het Tysfonds eind 2009 graag op de teller wil hebben staan, dan maak je kans om zo’n mooie kaars te winnen! Mail je antwoord via dit formulier en vergeet niet om sowieso een (klein) bedragje over te maken naar het Tysfonds. Ze zullen je zo dankbaar zijn! Deze actie loopt tot 28 juni 2009.

tysfonds

Vorig artikelSprout Kingdom
Volgend artikelPepatino
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in