Uglydolls

inbedrijfvdamugly200Ze heten niet voor niks Uglydolls natuurlijk. Ze zijn met recht oerlelijk. Maar juist daarom zoooo leuk! Hoe deze poppen zijn ontstaan staat beschreven op de de website van Uglydolls. Het is een prachtig liefdesverhaal. Met  happy end! De Uglydolls zijn helemaal hot. Ook bij beroemdheden! Menig bekende Amerikaanse mama heeft er al eentje aangeschaft. En het allerbelangrijkste: de kids zijn gek op deze Uglydolls! Op dit moment zijn er 25 verschillende karakters. Lastig kiezen, want ze zijn bijna allemaal even leuk. Iedere pop heeft zijn eigen kwaliteiten en zijn eigen verhaal. Dat maakt het extra leuk. Want zo kun je het ook heel slim als symbolisch cadeautje aan iemand geven. Origineel!

Ben jij ook zo enthousiast geworden over deze Uglydolls? Hier vind je alle soorten. Je bestelt ze via Trendyspeelgoed. Maar, je maakt via Hip & Hot ook kans om een superleuke Uglydoll te winnen! Namelijk een Ox uit de limited edition ter waarde van €24,95 in een kleur naar keuze. Stuur hiervoor een mail via dit formulier en vertel waarom jij vindt dat je de Ox zou moeten winnen. Deze actie loopt tot 2 juni 2009.

oxlimitededitiongroep

Vorig artikelVerjaardagshirt
Volgend artikelShixie
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in