Verjaardagshirt

verjaardagshirt2Mijn dochter is net 2 geworden. Ik had een prachtige feestslinger met naam en leeftijd (waarover later meer), maar helaas wist ik nog niet van het bestaan van verjaardagshirt.com af. Had ik dat wel geweten, dan had ik zeker zo’n bijzonder shirt voor haar besteld. Ik ben overtuigd dat ze er de show mee had gesteeld op haar feestje! Lastig dat de applicaties haast allemaal even leuk zijn, dat maakt het moeilijk kiezen. Waarschijnlijk zou ik zelf toch voor een hartjesapplicatie zijn gegaan. verjaardagshirt4Met bijpassend speldje natuurlijk, voor een compleet doorstyle-effect. Nu onthoud ik het gewoon voor volgend jaar, als ze 3 wordt. Of 4 of 5 of 6. Dan is zo’n shirt nog steeds leuk. Je bestelt het gewoon via de mail en kan precies doorgeven welke kleur je wilt, welke maat, lange of korte mouwen, welk stofje voor de applicatie en alles wat je verder nog wilt aangeven. Je kunt het trouwens prima als cadeautje versturen, ze pakken het dan hartstikke leuk voor je in. In zo’n superhip stippenpapiertje! Je hebt een verjaardagshirt al vanaf 16,95 euro, afhankelijk van wat je wilt.

Hip & Hot mag onderstaand verjaardagsshirt gratis weggeven! Hiervoor hoef je alleen maar een mail te sturen via dit formulier en daarin te vertellen welke andere website met superleuke handgemaakte artikelen Sandra van Verjaardagshirt.com ook heeft! Deze actie loopt tot 1 juni 2009.

verjaardagsshirtprijs

Vorig artikelKidslab
Volgend artikelUglydolls
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in