Verliefd op Europa, inspiratie voor de zomer!

Verliefd op Europa, inspiratie voor de zomer!Na het succes van Verliefd op Nederland, waarbij Roëll de Ram haar favoriete plekjes in Nederland deelt, komt zij nu met Verliefd op Europa. Een reisboek om heerlijk bij weg te dromen, in de zon, denkend aan wat je gaat doen “als het allemaal weer kan”. Want daar zit mogelijk nog wel een kink in de kabel, zo weten we maar al te goed. Vooralsnog is het advies om Nederland niet te verlaten, en dus kijk ik reikhalzend uit naar de dag dat we weer echte buitenlandplannen kunnen gaan maken. Ik zou al blij zijn met België, Frankrijk of Duitsland, eerlijk gezegd. Zou het kunnen? Verliefd op Europa, inspiratie voor de zomer!

Verliefd op Europa, inspiratie voor de zomer!

In Verliefd op Europa vind je maarliefst 20 landen/gebieden binnen Europa die er qua foto’s uitzien als een sprookje. De pret begint al als je het boek op je knieën legt om te gaan lezen: voorop prijkt een foto van kraakhelder turquoise water met op de achtergrond een besneeuwde berg. Hoe aantrekkelijk wil je het hebben? “Nu meteen die auto pakken en daarheen rijden!” dacht ik bij het zien ervan. De volgende seconde kwam de realiteit natuurlijk weer keihard weer binnen, wat natuurlijk heel veel zegt over hoe erg in het reizen mis. 

verliefd op europa pagina

Hoe is het boek opgebouwd?

Het boek bevat 222 pagina’s boordevol inspiratie. Van Griekenland tot Italië, van IJsland en de Faeröer eilanden tot de Azoren en Madeira. Al die idyllische plekjes, waarvan je het bestaan niet wist, vind je in dit boek. De werkelijk schitterende foto’s doen je nog meer verlangen naar die helderblauwe zee, de bergen of cultuur die Europa te bieden heeft. Misschien kom je wel plekjes tegen waar je mooie herinneringen aan hebt en pak je zelf je album er nog eens bij? 

Verliefd op europa roell de ram

De mooiste stranden & stedentrips

Naast mooie plekjes in diverse landen, vind je in Verliefd op Europa ook 4 hoofdstukken met tips voor de mooiste stranden, de gaafste stedentrips, de leukste eilanden en de tofste hiken. Zo vind je in die boek voor ieder wat wils. Dit boek, hoort net als z’n voorganger, gewoon bij jou in de kast. Maak er een sport van om zoveel mogelijk plekjes te bezoeken, zodra dat weer kan. Of doe inspiratie op voor de komende zomer, wanneer we, hopelijk, toch weer wat van buiten de Nederlandse grenzen kunnen zien! Boek kopen? Klik hieronder 🙂 

 

Vorig artikelChocoladetaart recept, snel klaar en slechts 5 ingrediënten
Volgend artikelGevuld bladerdeeg met spinazie
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in