Voordelen van parkeren bij een vliegveld

parkago naar portugalAfgelopen week was ik naar Hamburg. Ik vertrok vrijdag rond 12 uur vanaf Schiphol. Nu ik in Delft woon, is dat met de trein wat lastiger. Eerst lopen, dan met de tram, dan met de trein. Best een gedoe als je met koffers moet slepen. Er zijn toch wel een heleboel voordelen van parkeren bij het vliegveld. Alleen het is zo duur…

Voordelen van parkeren bij het vliegveld

Er zijn een heleboel voordelen van parkeren bij het vliegveld.

-je hoeft geen tram en treintijden in de gaten te houden
-je hoeft niet te slepen met je koffer in een drukke trein
-je hebt geen risico dat je problemen hebt met de NS
-als je terug komt hoef je niet op de trein te wachten, je auto staat er al
-je bent meestal sneller thuis
-je hebt geen last van andere mensen
-zeker met kinderen en veel bagage is het fijner om met de auto te reizen voor de rust, de kinderen kunnen vaak in de auto nog even slapen

Duur?

Veel mensen denken dat het prijzig is om met je auto bij het vliegveld te parkeren. Dat valt reuze mee! Recent is er een heel handige app en website, namelijk Parkago. Parkago is een vergelijkingssite om de goedkoopste parkeermogelijkheid bij de luchthaven te vinden. Zij vergelijken parkeeraanbidders voor de meeste belangrijke vliegvelden in Nederland, België en Duitsland. Op die manier is het al mogelijk om voor ongeveer €2,00 per dag je auto vlakbij het vliegveld te parkeren! Dat valt reuze mee toch?

Veilig?

Parkago werkt alleen met vertrouwde aanbieders. Service is heel belangrijk, dus ze helpen je met het in- en uitladen van je bagage en hebben een shuttle bus beschikbaar om je vervolgens naar de juiste vertrekhal te brengen. Als je terug komt word je opgehaald en naar je auto gebracht en zul je zien dat je auto er nog netjes staat. Er wordt goed op gepast.

Eigen ervaring

Wij hebben Parkago vorig jaar gebruikt toen we naar Portugal gingen. We vertrokken toen vanuit Eindhoven en hebben een prima en betaalbare plek gevonden vlakbij het vliegveld. Ik had er niet aan moeten denken om met 4 kinderen en alle bagage de treinreis naar Eindhoven te maken, dus dit was echt een uitkomst!

parkeren bij vliegveld

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #81
Volgend artikelInterview met een reisblogger: Droomplekken
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in