Wensbootjes & Lantaarntjes

klein_lantarensdonkerSoms zijn mensen in je naaste omgeving verdrietig. Ze maken moeilijke tijden door en je zou zo graag iets voor ze willen doen. Maar wat? Vaak kun je de problemen niet oplossen. Wat je wel kunt doen, is laten merken dat je aan ze denkt. Dat je ze betere tijden wenst. Dat kan met wensbootjes & lantaarntjes. Zo breng je een lichtje in donkere tijden. 

Lees ook: Geef een beetje geluk

Wensbootjes & Lantaarntjes

Ze zijn zo leuk, die wensbootjes, wensengeltjes of lantaarntjes (een lichtje in de duisternis) van Jurianne Matter. Zij ontwierp deze geweldig leuke producten. Je krijgt ze als een soort bouwpakketje over de post binnen. Op de website staan handige tips voor het in elkaar vouwen, maar het is eigenlijk heel makkelijk. En het resultaat is verbluffend! Zo mooi. Een kaarsje in het lantaarntje en je vrolijkt helemaal op. klein_traktatie_wensbootjesOok leuk trouwens als je een tuinfeest organiseert. En de bootjes, waarop je een wens kunt schrijven, zijn heel geschikt om als geboortekaartje op te sturen. Of met lekkere snoepjes te vullen en te gebruiken als traktatie voor de kindjes op school. Op de website van Jurianne staan nog veel meer tips voor het gebruik en je kunt die ontzettende leuke papieren spulletjes er natuurlijk ook bestellen! Voor andere verkooppunten kijk je hier.

 

klein_engelen3

Vorig artikelbieq
Volgend artikelCreative Services geboortekaarten of trouwkaarten
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. De lantarentjes zijn super schattig. Ze staan heel gezellig in mijn huis.
    Ik heb de papieren lantarentjes trouwens gekocht bij LiliansHouse.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in