Win een Bobike ONE mini fietsstoeltje

bobike one mini roodEen tijdje geleden testte ik een fietsstoeltje, de Bobike ONE voor achterop. Ik was namelijk op zoek naar een manier hoe ik vier kinderen kon meenemen op de bakfiets. Zolang Fee namelijk nog niet zelf kan zitten en in de maxicosi vervoerd wordt, is er in onze bakfiets maar plek voor 3 kinderen. De Bobike ONE kan op de achter bagagedrager worden bevestigd en zo kan ik toch al mijn kinderen meenemen. Ideaal!

Het leuke is, dat ik nu een Bobike ONE mini, een voorzitje dus, mag weggeven aan één van mijn lezers. Met al die mama’s die meelezen, is er vast wel iemand bij wie dat heel goed van pas komt.

Als je benieuwd bent hoe mijn ervaring met dit fijne fietsstoeltje is en wat de voordelen zijn, dan kun je nog even doorklikken naar de blog die ik hier in mei over schreef.

Wat moet je doen?

Als eerste moet je de facebookpagina èn de Instagram van Bobike gaan volgen. We maken het je makkelijk: kwestie van even op deze linkjes klikken:

Facebook Bobike

Instagram Bobike

Je mag zelf je kleur kiezen! Er zijn zeven kleuren, geef via onderstaand formulier aan welke kleur jij wilt winnen.  Je kunt kiezen uit: Urban Black, Snow White, Urban Grey, Chocolate Brown, Sky Blue, Strawberry Red, Crisp Copper.

kleuren bobike one

Deze winactie loopt tot 3 juli 2015. De winnaar wordt zo snel mogelijk daarna bekend gemaakt.

BobikeOne_March_Marlous-30-web

 

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelSpeelgoedwinkel Imaginarium
  Volgend artikelLaat je inspireren door LEES! magazine
  Judith van Wijk
  Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in