Win een van de geweldige muurstickers van Wallart-deco

Slapende_Panda_MuurstickerWallart-deco heeft het grootste online assortiment muurstickers en wanddecoraties in Nederland. Je kijkt er je ogen uit. Muurstickers zijn populair en dat is niet zo gek. Ben je op zoek naar een nieuwe sfeer zonder dat je daar veel voor hoeft te doen? Dan zijn muurstickers een uitkomst. Ze veranderen je interieur in een handomdraai, ze zijn heel eenvoudig aan te brengen (zelfs mij is het gelukt) en je verwijdert ze ook weer gemakkelijk. 

Momenteel heeft Wallart-deco een mooie winactie lopen. Op Facebook geeft zij een geweldige muursticker weg van een schattige panda! Wil je kans maken? Like Wallart-deco op Facebook en vermeld daar in een post waarom juist jij deze sticker wil winnen. Wacht niet te lang, want de actie loopt tot en met zondag 25 januari. Op maandag de 26e wordt de winnaar bekend gemaakt op de Facebookpagina.

panda_muursticker_verloting

En heb je niet gewonnen? Niet getreurd! Met de code ‘hipenhot’ ontvangt iedereen 10% korting op de hele collectie. Deze korting is geldig t/m 15 februari a.s.

Klimmende_Panda_Muursticker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in