Home Winkel Ostheimer Jaarfeesten Ostheimer sinterklaas bewegende armen

Ostheimer sinterklaas bewegende armen

 39.40

Deze Ostheimer sinterklaas bewegende armen (38010) uit de collectie jaarfeestfiguren mag niet in je verzameling ontbreken! De sinterklaas is met de hand gemaakt en voelt prettig aan in een (kinder)hand. Leuk om aan te schaffen als het sinterklaas is.

Uitverkocht

Beschrijving

Deze Ostheimer sinterklaas bewegende armen (38010) uit de collectie jaarfeestfiguren mag niet in je verzameling ontbreken! De sinterklaas is met de hand gemaakt en voelt prettig aan in een (kinder)hand. Leuk om aan te schaffen als het sinterklaas is. Zet ‘m op de sinterklaastafel of laat kinderen er mee spelen. Door de bewegende armen vinden ze dat heel leuk. Deze sinterklaasfiguur is rond de 20 cm groot en 6 cm breed. We hebben ook een andere sinterklaas in de collectie, die zijn armen niet kan bewegen en Ruprecht, de helper van sinterklaas in Duitsland. Let op, dit is geen zwarte piet!

Creativiteit en fantasie

Ostheimer speelgoed maakt creativiteit en de fantasie in kinderen los. De visie hierbij is dat het speelgoed qua materiaal en vormgeving een eenheid is met de natuur. Houten speelgoed is de tegenhanger van plastic, wat minder lang meegaat en er vaak niet zo mooi uit ziet. De houten figuurtjes, zoals de Ostheimer sinterklaas bewegende armen, hebben zoveel speelmogelijkheden en zijn prachtig om gewoon neer te zetten. Ze nemen bovendien weinig plek in, waardoor het perfecte cadeautjes zijn. Spaar ze allemaal! Elke verjaardag een Ostheimer figuurtje en een kind breidt langzaam de hele collectie uit. Zo ontstaan er telkens nieuwe speelmogelijkheden. De figuurtjes zijn duurzaam en gaan een leven lang mee. Als de kinderen er mee uitgespeeld zijn, bewaar je ze voor de kleinkinderen later. Die zullen er weer net zoveel plezier van hebben.

Veilig en biologisch spelen met de Ostheimer sinterklaas bewegende armen

Uitgangspunt van Ostheimer is dat er alleen veilige producten worden gebruikt voor kinderen en de natuur. Daarom worden alle Ostheimer figuren gemaakt van hoogwaardige, biologische houtsoorten (Esdoorn, Essen of Linde) met PEFC certificering, die komen uit de directe omgeving. Daarmee is herbebossing verzekerd. De gebruikte kleurstoffen en oliën zijn milieuvriendelijk (Öko Tex gecertificeerd). Ze voldoen daarmee aan de hoogst mogelijke eisen. De gebruikte kleuren zijn natuurkleuren, zweet- en speeksel vast en zonder chemische toevoegingen en dus volledig gifvrij. (DIN EN 71) Aan het einde van het maakproces gaat elk figuurtje in een oliebad ter afwerking en bescherming tegen vuil en stof. De productie wordt lokaal uitbesteed. Alle producten worden door Ostheimer afgewerkt en gecontroleerd.

Hip & Hot - blogazine