Home Winkel Kaarten Sinterklaas Kaart intocht van Sinterklaas van Baukje Exler
Ivm de zomervakantie wordt je bestelling verstuurd na 16 augustus 2021. We wensen je een fijne zomer.

Kaart intocht van Sinterklaas van Baukje Exler

 0.95

Uitverkocht

Beschrijving

Vol verwachting klopt ons hart, want Sinterklaas is weer in het land! Kinderen, jong en oud, genieten van dit decemberfeest. De kaart intocht van Sinterklaas heeft een afbeelding van oliepastel. Op de kaart zie je de boot van Sinterklaas die aankomt in Nederland. Kinderen staan op de kant te zwaaien met Nederlandse vlaggetjes. Zwarte Piet hangt in de mast van de stoomboot. De vuurtoren is ook zichtbaar en je ziet golven in de zee.

Seizoenstafel

De kaart kun je mooi neerzetten op de seizoenstafel die je in deze tijd van het jaar natuurlijk als sinterklaastafel inricht. Het is ook leuk om de kaart bij de schoen van de kinderen te leggen, of in te lijsten en op te hangen tijdens deze magische tijd van het jaar. In de seizoensboom kun je kleine gouden stafjes van papier of vilten zwarte pietjes hangen. Ook zelfgeknutselde mijters zijn leuk. Een mooi prentenboek over sinterklaas mag natuurlijk niet ontbreken.

Baukje Exler

Baukje Exler is een kunstenares gespecialiseerd in oliepastel. Haar sfeervolle kaarten worden gebruikt op Vrije Scholen en verkocht in diverse Waldorf winkels. Nu dus ook in de webwinkel van Hip & Hot.

Hip & Hot - blogazine