Wishbirdies

Oud & Nieuw. Het komt er bijna aan. Dit jaar vieren wij het lekker thuis. Misschien met wat buren, voor of na twaalven, dat zien we wel. Het is voor het eerst dat we het rustig houden, zelfs na de geboorte van onze dochter gingen we op pad met Oudjaar. En dat was ook gezellig. Maar dit jaar kiezen we bewust voor rust. Geen grote stukken met de auto om het met vrienden te vieren, geen enorme organisatie van hapjes en drankjes omdat vrienden hier komen, gewoon lekker rustig thuis. Wat ik wel jammer vind, is dat ik nu iets ontzettend leuks heb gevonden om uit te delen aan vrienden. Ik vind dat namelijk iets hebben, om de mensen met wie je Oud & Nieuw viert te verrassen met een klein cadeautje. Een soort talisman, als geluksamulet om het nieuwe jaar mee door te komen. De Wishbirdies die je kunt kopen bij Applepiepussy lenen zich daar perfect voor. Het ideale mini-cadeautje voor iemand die je geluk wenst in het nieuwe jaar. Ook leuk om mee te sturen met een nieuwjaarswens per post bijvoorbeeld. Er zijn verschillende kleuren Wishbirdies en ze hebben allemaal een andere betekenis!

Namens Applepiepussy mag ik 5 Wishbirdies weggeven! We wensen alle Hip & Hot lezers namelijk alle geluk van de wereld toe in 2011. Check de site van Applepiepussy en laat ons via dit formulier weten welke betekenis van de Wishbirdies jou het meest aanspreekt en waarom. De 5 meest bijzondere inzendingen krijgen een Wishbirdie thuisgestuurd! Deze actie duurt tot 27 januari 2010.

Vorig artikelPapieren kerst
Volgend artikelWollig de winter door met PUCK Unlimited
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

4 REACTIES

  1. Wat een onwijs leuke vogel!!

    Natuurlijk doe ik mee!!

    (btw, je hebt allemaal leuke dingetjes op je site staan)

    veel liefs annemarie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in