Zazou.eu

wildveldbloemenEen leuk concept, die website van Zazou. Hier vind je al die hippe Nederlandse merken onder 1 virtueel dak. Wild, Imps & Elfs, Kidscase, Kik-kid, Design Heroes, Blond & Blond, Kidz- Art, Ninacity, Tante Tinus, The Design Bakery & Sprout Kingdom, je vindt het er allemaal. Vanaf €100 euro zijn de verzendkosten gratis dus als je nog moet inslaan voor de komende winter: go! Ons kikkerlandje heeft echt een hoop moois te bieden. Ik heb natuurlijk zelf ook al even zitten neuzen tussen al dat leuke spul. De stoere shirts van Kidz-Art zijn bijvoorbeeld errug leuk. En die bloemige jurkjes van Petit Louie heel lief. De zomercollectie van Sprout Kingdom shop je met grote kortingen, er moet immers plaatsgemaakt worden voor de wintercollectie. En dan die shirtjes van Wild… ik ben al helemaal gevallen voor het shirtje met de veldbloemen. Zo vrolijk!

4258_09

Tijd om zelf te gaan kijken. Als je tenminste niet allang doorgeklikt had. Zazou heeft een heel bijzondere actie bedacht. Er is namelijk een heel bijzondere dag op komst: de dag van de duurzaamheid. Op deze mooie datum 9-9-2009 krijg je op de gehele collectie van Zazou 9% korting! Let op: deze actie is ALLEEN DIE DAG GELDIG! De kortingscode die je hiervoor moet invoeren is DvD09.

sprout kingdom

Vorig artikelLittle Tulip
Volgend artikelBulbby
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in