Zonnebloemetje

haarknipjesbordDe webwinkel Zonnebloemetje verkoopt vrolijke, hippe en handgemaakte kinderkamerdecoratie en huisaccessoires. Ik nam een kijkje en was meteen enthousiast. Een paar producten sprongen er voor mij meteen uit, namelijk de geweldig leuke memoborden en de Matroesjka krijtborden. Een van de memoborden hangt nu op mijn dochters kamertje, met allerlei leuke kaarten er op geklemd. Prachtig, het is echt heel mooi gemaakt. En, niet onbelangrijk, de prijzen zijn heel schappelijk! En ken je dat probleem van de haarknipjes? Die slingeren overal en zo raak je ze kwijt. Bestel een haarknipjesbord bij Zonnebloemetje, en je bent van dat probleem verlost! Naast al die verschillende soorten borden, verkopen ze nog veel meer. Waaronder een originele meubeltjes. Enig!

ladekastje

Wil je zo’n hip Matroesjka-bord winnen? Dat kan! Zonnebloemetje probeert milieubewust te zijn een verkoopt dan ook milieuvriendelijke producten. Van welk merk zijn ze? Mail je antwoord naar contact en wie weet mag jij straks dat hippe krijtbord ontvangen. Deze actie loopt tot 12 augustus 2009.

matroesjkabord

Vorig artikelSooP Design
Volgend artikelGreen Jump
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in