Zwangerschapsfotografie

Tja, de buik is weg, maar ik heb een prachtige herinnering in de vorm van een fotoserie. Ook tijdens de zwangerschap van mijn dochter liet ik mijn zwangere buik fotograferen. In een studio, je kent dat wel, de standaard foto’s. Leuk hoor, maar toen ik voor de 2e keer met dikke buik liep wilde ik iets anders. Niet het standaard werk, of in elk geval niet alleen. Die studiofoto’s had ik immers al, en een buik blijft een buik, ook al zit er een ander kindje in. Ik bedacht dat het leuk zou zijn om nu een geheel andere zwangerschapshoot te regelen. Op locatie. Met man en kind. Best lastig om dan een flexibele fotograaf te vinden die dit wil en kan, maar het is ons gelukt. Simone Janssen was net zo enthousiast over ons idee als wijzelf. Samen bedachten we dat het leuk zou zijn om foto’s op het strand te maken. De weergoden waren ons gunstig gezind en op een prachtige, zonnige dag in april reden we naar Kijkduin. Dat Simone talent heeft, werd snel duidelijk. Wij liepen gewoon wat rond op het zand en in zee, en zij schoot de plaatjes. En die zijn geweldig mooi geworden! Ze wist precies de juiste momenten te vangen, mijn man, dochter en ik bleken plots enorm fotogeniek. Bovendien was het heel gezellig! Alsof we Simone al jaren kenden. Wel zo handig, want je voelt je op je gemak en dat zie je terug in de foto’s. Zo hebben we dus een prachtige herinnering aan deze zwangerschap. De zwangere buik van ons zoontje Yuren. Op 36 weken. Niet wetende dat ik 2 weken later al zou bevallen. We hebben trouwens ook nog een paar studio-foto’s gemaakt. Gewoon, omdat een paar van zulke foto’s toch wel erg leuk zijn om te hebben, ook van een buik met ander kindje erin. Maar zwangerschapsfotografie op locatie? Ik kan het iedereen aanraden! (een deel van de foto’s kun je hier bekijken) Via Simone kun je trouwens je foto ook in een geboortekaartje verwerken.

Simone Janssen heeft speciaal voor Hip & Hot lezers een leuke actie bedacht. Voor jezelf, als je toevallig nu zwanger bent, maar geef het zeker ook door aan je zwangere familie, vrienden en kennissen, want dit moet je echt niet missen! Wie namelijk voor 1 januari 2011 een zwangerschapsshoot bij Simone boekt en de code Hip & Hot vermeldt, krijgt daar òf een gratis dvd met de foto’s op hoge resolutie bij, òf krijgt een fotosessie van je kindje voor de helft van de prijs. Is dat even mooi! En ik kan alvast vertellen, wij gaan zeker weten nog een keer met Simone op pad om foto’s van ons gezin op locatie te laten maken!

Vorig artikelJojojanneke
Volgend artikel‘t Barnsteentje
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in