Bodybasics4kidz

Hip & Hot, where you’ll find things that hit the spot!

Hip & Hot is a unique website for hip and hot daddies and mummies. Every day you will find a blog post with a hip product, a fabulous online store or a hotspot. Usually with a discount or giveaway. Bookmark this url and take a look everyday, so you won’t miss a thing! Do you have an iPhone? Then download our Hip & Hot iPhone app for extra blogs and tips!


Kip met das

What women want app

Kijk, daar houden we van: een app die er voor gaat zorgen dat mannen nooit meer met verkeerde cadeaus aan komen zetten. Bovendien schijnt het ze attenter te maken. Dat laatste heb ik nog niet kunnen controleren, maar wie weet… Overigens heb ik helemaal niks te klagen: mijn man is ook zonder app heel attent! Toch schijnen er schrijnende gevallen te bestaan, waardoor deze app niet geheel overbodig is. what women want app What women want appDe makers van de What Women Want app ontwikkelden een functionele app die dient als een proactief geheugensteuntje voor de attente man én voor de man die graag attent(er) wil worden. De app maakt het mogelijk om diverse contacten aan te maken en hieraan voorkeuren en merken te koppelen, foto’s te maken van producten en deze te koppelen aan een persoon. Dat betekent dat de man in kwestie niet alleen de smaak, favoriete merken, shopadressen, kleuren en maten van zijn eigen vrouw of vriendin kan vastleggen. Ook voor dochters, moeders of secretaresses of andere belangrijke vrouwen is er voldoende plek. Elk contact kan bovendien gelinkt worden aan verschillende data, zoals verjaardagen, jubilea of andere mijlpalen. Er zijn zowel producten als merken beschikbaar in diverse categorieën, zoals sieraden, kleding, parfum, weekendjes weg, muziek etc. Daarnaast is het mogelijk deze zelf aan te vullen en de wensenlijst van elke vrouw volledig te personaliseren.

app om mannen attenter te maken What women want app

 

De What Women Want app is vanaf vandaag beschikbaar in de App Store en in de Google Play Store voor 1,79 euro. Kijk voor meer informatie op de website thewhatwomenwantapp.nl.

Categories: App

Slaapzakjes om op te eten!

LittleBlond 3 Slaapzakjes om op te eten!We hebben het met alledrie de kinderen meegemaakt: de fase waarin ze ‘s nachts hun dekens wegschoppen. Om vervolgens wakker te worden van de kou. Tja, en dan roepen ze om hun mama. Kon ik mijn warme bedje weer verlaten om ze lekker warm toe te dekken, tot het volgende moment dat ze bloot lagen. Lang leve de slapeloze nachten… De babyslaapzakjes vind ik dan ook een uitvinding. Nooit meer koude voetjes en benen, hoeveel ze ook trappelen of liggen te woelen. En als je dan ook zorgt voor een romper of t-shirt met lange mouw, dan blijven ze de hele nacht lekker warm. Geen garanties dat ze doorslapen, maar ze zullen in elk geval niet wakker worden van de kou. Bij Mevrouw Schaap shop je voor baby- en kraamcadeaus, en dus ook voor slaapzakjes. Van het merk Little Blond heeft ze hele leuke! Zoete roze olifantjes, of vrolijk gekleurde kaboutertjes. Beschikbaar vanaf maat 68 tot en met maat 104en gemaakt van 100% katoen.

LittleBlond 5 Slaapzakjes om op te eten!

Namens Mevrouw Schaap mogen wij zo’n lief slaapzakje naar keuze weggeven! Laat ons weten welke jij het leukste vindt en welke maat je zou wensen. Dat vul je, samen met je adresgegvens, in via onderstaand formulier. Wie weet mag jouw kindje dan volgende maand in zo’n hip slaapzakje gaan slapen! Deze actie duurt tot 23 mei 2014.

Winactie formulier

Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
Naam (verplicht)

Adres

Postcode

Woonplaats

E-mail (verplicht)

Naam van de actie (verplicht)

Jouw antwoord (verplicht)

Hoe heb je ons gevonden?

Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties 2 x per maand ontvangen?
 Ja Nee Ik ontvang hem al

Ik ga akkoord met de voorwaarden.

1024338537 Slaapzakjes om op te eten!

Categories: Baby, Giveaways

Wat is leuk voor kinderen om buiten te doen?

vergrootglas Wat is leuk voor kinderen om buiten te doen?Voorjaar. Zachte temperaturen, droog weer, heerlijk om buiten te zijn. Voor het echte buitenkind is het geen probleem om iets leuks te verzinnen. Fietsen, steppen, rommelen met aarde, beestjes zoeken, met water spelen, krijten, ze verzinnen altijd wel iets. Je hebt ook kinderen die het wat lastiger vinden. De knutselkinderen bijvoorbeeld. Zij zitten liever binnen aan tafel met papier en lijm te knoeien. Of lezen een boek op de bank. En dan heb je nog de kinderen die ‘s morgens om 8 uur al vragen of ze tv mogen kijken. Of even op de iPad mogen. Hoe verleid je deze kinderen tot vaker of langer buitenspelen? Want buitenspelen is zò gezond! We hebben wat speelsuggesties voor je op een rij gezet. Zo zagen we in het krantje van de HEMA dat er een lolobal voor slechts 5 euro verkrijgbaar is. Weet je nog, van vroeger? Ik heb het uren gedaan, net zo lang tot ik het heel goed kon. Leuk om aan te schaffen, voor te doen en je kind er mee aan de slag te laten gaan.

Bij Prikkeltje zagen we toffe kiepauto’s die het hartje van menig kleuter- en peuterjongetje sneller zal doen kloppen. Er is trouwens ook een toffe roze voor meisjes… Leuk voor in de zandbak, maar ook gewoon op straat. Geef wat steentjes, bonen of ander materiaal en laat ze deze vervoeren van de ene plek naar de andere. Als je met stoepkrijt een weg tekent wordt het nog veel echter.

kiepauto Wat is leuk voor kinderen om buiten te doen?

 

Springtouwen: alleen of met elkaar. Wist je dat springtouwen heel gezond is? Goed voor je conditie, coördinatie en je spieren. Stukken beter dan hangen op de bank. Er zijn allerlei liedjes en spelletjes met springtouwen, wie weet ze nog? Of een website waar we ze kunnen vinden? Ik ben wel benieuwd!

Ook grappig is deze retro katapult, uiteraard met foamballetjes, zodat het geen pijn kan doen. Best nog even oefenen om er goed mee te schieten! Verzamel lege blikken die je leuk versiert en laat de kinderen proberen deze om te schieten. Das nog gezelliger dan elkaar proberen te raken.

retro katapult Wat is leuk voor kinderen om buiten te doen?

 

Dit stoere bouwmateriaal is gaaf voor alle kinderen. Ze bouwen er hele huizen mee, kunnen er uren mee in de weer zijn en oefenen direct het ruimtelijk inzicht. Crazy Forts bevat stokken en ballen waarmee kinderen zelf een stevige constructie kunnen maken voor een eigen hut. Samenwerken is een must als je met meerdere kinderen gaat bouwen. Is je bouwwerk af, dan gooi je er een oude deken overheen kun je een rollenspel gaan spelen. Heel erg leuk!

crazy forts Wat is leuk voor kinderen om buiten te doen?

Tot slot is een vergrootglas natuurlijk een absolute must-have als je graag diertjes vangt om een poosje te bekijken. Hier zijn momenteel slakken “je van het”. We laten ze over een glazen ondergrond kruipen, zodat we goed kunnen kijken hoe dat nu gaat. En dan zoeken we op Wikipedia informatie over slakken, want ze vinden het allemaal reuze interessant. Met een vergrootglas kunnen we de diertjes van heel dichtbij bekijken. Ook leuk om te doen bij mieren, of bij planten. Hoe ziet zoiets er nou eigenlijk van heel dichtbij uit?

Heb jij nog een tip voor leuk buitenspeelgoed? Laat het (liefst met link) achter bij de reacties. Ik wil er binnenkort nog een keer een stuk over schrijven.

Categories: Kids, Toys

Een oranje jurk voor Koningsdag!

jurk agatha ruiz de la prada oranje Een oranje jurk voor Koningsdag!Hoewel het natuurlijk vreselijk commercieel is, trap ik er toch in: het hele gezin moet in het oranje voor Koningsdag. Nu zijn er tal van grote merken die daar op in spelen en de meest goedkope oranje shirtjes verkopen. Vaak niet al te beste kwaliteit en gericht op 1 keer dragen. Leuker is het om een oranje outfit te kopen waar je nog wat langer plezier van hebt. Het is immers ook nog WK voetbal dit jaar bijvoorbeeld. En gewoon zomer, waarbij oranje een prima vrolijke kleur is! Daarom ben ik nogal gecharmeerd van de oranje flower jurk van Agatha Ruiz de la Prada die ze verkopen bij Spaanse Kinderkleding. Een lekker zwierig model, waarin menig meisje zich heel happy zal voelen. Verkrijgbaar vanaf maat 92 tot en met maat 128, en voor een heel acceptabele prijs. Zul je lang plezier van hebben! oranje jurkje koningsdag Een oranje jurk voor Koningsdag!

Categories: Kids, Kids clothing

Paashaaspakken

paashaaspak PaashaaspakkenHebben jullie ze ook? De paashaaspakken van de HEMA? Erg leuk, voor 5 euro kon ik ze niet laten liggen en kocht ik voor alledrie de kinderen een pak. Vandaag zoeken ze eieren in de tuin, versieren ze eieren en genieten ze van een heus paasontbijt. En daarna? Met het mooie weer halen ze een frisse neus, en als ze terug komen kleuren ze een leuke paaskleurplaat. Die kun je gratis downloaden van de Hip & Hot magazine site. Dat alles doen ze in Zeeland, bij mijn ouders. Wij genieten intussen van een overheerlijk paasontbijt in Antwerpen. Zonder kindjes. Ook wel eens lekker icon smile Paashaaspakken Fijne pasen allemaal!

kleurplaat pasen Paashaaspakken

Categories: Kids, Pasen

Train taal, spelling, rekenen en aardrijkskunde spelenderwijs

squla kaartspel Train taal, spelling, rekenen en aardrijkskunde spelenderwijsHet is kind eigen om te willen leren. Mensen vergeten vaak dat leren eigenlijk heel natuurlijk gaat. School moet gewoon leuk zijn, zonder dat kinderen het gevoel hebben dat ze moeten presteren. Voor sommige kinderen gaat het echter niet zo vanzelfsprekend. Zij hebben wat meer moeite met leren. Er zijn scholen die deze kinderen huiswerk meegeven. Daarin schuilt het gevaar, dat ze gedemotiveerd raken. Ze vinden het werk immers al lastig, en door het maken van huiswerk krijgen ze er nog meer een hekel aan. Daarom vind ik de kaartspellen van Squla zo leuk. Spelenderwijs oefenen kinderen met diverse schoolse vakken. Wij ontvingen de spellingversie om uit te proberen. De kaarten zijn heel overzichtelijk. Elke spellingregel staat helder geformuleerd en kinderen kunnen het zelf nakijken. Het kan als spel gespeeld worden, maar ze kunnen ook alleen met het spel aan de slag. Het spel duurt ongeveer 15 minuten, wat net leuk is om even elke dag te oefenen. Wij hebben de regels wel wat aangepast. Je mag officieel maar 3 kaarten in je hand houden, maar wij vonden het dan wat lang duren voor je iets kunt met je kaarten. Sterre vond het erg leuk om te spelen en ik zelf ook. Squla heeft naast Spelling voor groep 3-4, ook een taalspel met rijmen voor groep 1-2 kinderen, rekenen voor groep 5-6 en aardrijkskunde voor groep 7-8. Meer informatie over deze spellen vind je hier.

squla spellen Train taal, spelling, rekenen en aardrijkskunde spelenderwijs

Categories: Back to school, Education, Kids

Serveer je paasontbijt op gras

grasmatje pasen Serveer je paasontbijt op grasZoek je nog een origineel idee om je tafel te versieren met pasen? Dan is dit misschien wel heel leuk: een tafelloper van een grasmat. Zet de geperste sinaasappelsap, de warme eitjes en de heerlijk geurende verse broodjes in het gras en laat je gasten genieten van een echte lente-sfeer. Extra leuk is het, om bijvoorbeeld wat lieve bloemetjes in het gras te strooien. Bijvoorbeeld madeliefjes. Of boterbloemen. En misschien kun je zelfs hele kleine chocolade eitjes verstoppen in het gras, die de kinderen kunnen zoeken? Dan nog de paasgele bordjes op tafel, servetjes erbij, en genieten maar! Je koopt de tafelloper van gras onder andere via Not on the hightstreet. Maar misschien heeft de Xenos ze ook wel?

tafelloper pasen Serveer je paasontbijt op gras

Categories: Presents, Pasen

Hoe draag je hippe enkellaarsjes?

piure cognac enkellaarsje Hoe draag je hippe enkellaarsjes?De winter is natuurlijk de tijd voor de hoge laars, dit voorjaar zie je de enkellaars het meest. Wij “spotten” op de catwalk, bij de celebs en gewoon op straat. Het staat overal leuk onder: een broek, een rok, een jurk, het maakt niet uit. Maar, je moet wel even goed opletten. Niet elk paar enkellaarsjes, past bij elk paar benen. Wie wat stevigere kuiten heeft, kiest beter voor een versie met hoge hak en wat hogere schacht. Ook als je niet zo lang bent is het goed om niet te korte enkellaarsjes te kiezen. Lange mensen kunnen juist beter voor een wat minder hoge hak gaan, zodat ze hun lengte niet benadrukken De cognac kleur vind ik prachtig bij de enkellaars. Past bij de vrolijke voorjaarskleuren, zoals een kaki broek of een lichtbruin rokje, maar je combineert het ook prima met pastelkleuren of geel. Zelf ben ik niet zo groot, dus koos ik voor een elegant paar die lekker hoog zijn. Mijn kuiten zijn slank, dus met een kort rokje ziet het er meteen stijve uit. En lekker vrouwelijk, daar houd ik van! Wil jij ook cognac enkellaarsjes, zodat je helemaal hip bent dit voorjaar? Je koopt ze bij Dolcis. Wat kies jij? Een stoere, of een stijlvolle versie? Ik ben wel benieuwd!

enkellaarsjes Hoe draag je hippe enkellaarsjes?

Categories: Mama, Mode

Kleurrijke babyspeeltjes

Olmoost de hipste geboortehaaitjes Kleurrijke babyspeeltjesOlmoost is al jarenlang een trouwe sponsor van Hip & Hot, en daarom zetten wij Olmoost weer eens een keertje in de schijnwerpers. Merike van de Vijver, ontwerpster, krijgt namelijk steeds meer leuke babyspeeltjes in het assortiment. Vrolijke vilten diertjes, met een hoog “hebbuh” gehalte. Ook kun je bij Olmoost terecht voor superoriginele geboorte-aankondigingen, in de vorm van een vilten diertje met daaraan een papieren label met alle geboortegegevens. Op de website staan tal van voorbeelden. Tot slot maakt Merike muziekdoosjes. Via de website vind je genoeg leuke ideeën, maar wil je net een ander diertje dan je ziet, dan kun je mailen en wordt jouw idee gerealiseerd. Olmoost sponsort vandaag onze winactie!

Olmoost de hipste Nolle de Olifant Kleurrijke babyspeeltjes

  Ze geeft 2 diertjes weg, namelijk een Mos de Vos en een Ossie de Egel. Je moet daarvoor wel iets doen. Olmoost heeft tulpen verstopt op haar website. Die moet je zoeken. Hoeveel je er vindt, geef je door via het antwoordformulier hier onder. Beetje moeite doen dus. Maar dan win je misschien wel zo’n ontzettend leuk diertje! Deze actie loopt tot 16 mei 2014.

Olmoost het hipste dasje Kleurrijke babyspeeltjes

Winactie formulier

Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
Naam (verplicht)

Adres

Postcode

Woonplaats

E-mail (verplicht)

Naam van de actie (verplicht)

Jouw antwoord (verplicht)

Hoe heb je ons gevonden?

Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties 2 x per maand ontvangen?
 Ja Nee Ik ontvang hem al

Ik ga akkoord met de voorwaarden.

1333730518 Kleurrijke babyspeeltjes

Categories: Baby, Presents, Birth announcements, Kids, Giveaways

Schommelen met Peppa

Peppa schommel Schommelen met PeppaOnze Lenthe was jarig, ze werd alweer 2 jaar. Ze is tegenwoordig helemaal gek van Peppa, het aandoenlijke biggetje. Big On Toy Innovation (BOTI) breidt dit voorjaar de Peppa speelgoedlijn uit met een prachtige Peppa-speeltuin. Peppa is namelijk, net als kleine Lenthe, dol op buitenspelen. Dus kreeg Lenthe voor haar verjaardag de schommel. En ook de glijbaan en de wipwap staan op haar lijstje. Lenthe houdt zelf het meest van schommelen, daarom kozen we als eerste voor de schommel. Ze heeft er al uren mee gespeeld! Officieel is Peppa pas vanaf 3 jaar, maar Lenthe speelt er al heel goed mee. Wel oppassen met de kleine onderdelen natuurlijk, want ook Lenthe heeft af en toe nog wel van die momentjes dat ze besluit ergens op te kauwen. Peppa is trouwens ook leuk voor oudere kinderen: Sterre van 7 en Yuren van 4 spelen er ook graag mee en combineren het bijvoorbeeld met de playmobil. Echt mix & match speelgoed dus! Peppa speeltuin Schommelen met Peppa

Categories: Kids, Toys

Een kussen of dekbedhoes met kindertekening voor moederdag!

ontwerp je eigen kussen Een kussen of dekbedhoes met kindertekening voor moederdag!Zijn jullie al bezig met moederdag? Of vaderdag? Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het alweer zo ver. Ik doe altijd mijn best iets origineels te verzinnen, en dat valt niet altijd mee. Maar, dit jaar heb ik volgens mij weer iets heel leuks gevonden! Bij Exprezzit kun je namelijk een kussen met eigen ontwerp laten maken. Het lijkt mij ontzettend leuk, om de kindjes een mooie tekening te laten maken, en deze op een kussen te laten afdrukken. Ik geef ze dan wat mooie lente-kleurtjes, want wij kunnen nog wat kussens gebruiken voor op onze nieuwe tuinbank. Maar, je kunt het natuurlijk ook in de kleuren van je slaapkamer laten maken. Of de kinderen gewoon carte blanche geven, als het je niet uit maakt. Exprezzit heeft aangegeven dat het ongeveer 3 a 4 weken duurt om te produceren, dus wacht niet te lang met bestellen. Naast kussens met eigen ontwerp, kun je ook een heel dekbedhoes, stof, gordijnen of behang van eigen ontwerp bestellen! Mogelijkheden genoeg dus!

je eigen stof Een kussen of dekbedhoes met kindertekening voor moederdag!

  Wil je geen eigen ontwerp? Op Exprezzit staan ook een heleboel kant en klare ontwerpen voor kussens, behang, gordijnen enz. Helemaal leuk toch? dekbed met kindertekening Een kussen of dekbedhoes met kindertekening voor moederdag!

Categories: Presents, Kids, Mothersday, Fathersday, Living

Magnetic wallpaper

groovymagnets magneet behang Magnetic wallpaper Groovy Magnets is magnetic wallpaper. Very handy!

een produ

groovy magnets krijtbord Magnetic wallpaper

Categories: At the wall, Living

Post en Papier

Post & Papier is dé webwinkel  als je op zoek bent naar originele postartikelen en bijzonder papierwaar. Een webshop vol items om zo op de bus te doen, mee aan de slag te gaan, om op de schrijven en/of mee te tekenen. Handig ingedeeld in vier hoofdcategorieën: post, papier, stationery en doe-het-zelf. Zo vindt je gemakkelijk wat je zoekt.   Maak Magazine 300x300 150x150 Post en Papier

Superleuk is het ‘Maak Magazine’, een Nederlands creatief, doe-het-zelf magazine vol inspiratie en tutorials, met als thema ‘papier’. Je vindt in het magazine onder andere leuke inpak inspiratie en andere fijne dingen die je met papier kunt doen, maar ook tutorials met papier en freebies van o.a. Wendy de Boer. Je bestelt het bij Post en Papier.

En ben jij, net zoals ik, verslaafd aan notitieboekjes? Notitieboekje B7 1000 graden Dutch 300x300 150x150 Post en PapierKijk dan ook eens naar dit originele Delftsblauwe boekje. Het boekje is lekker klein, B7 formaat, dus fijn om in je tas te stoppen en overaal mee naar toe te nemen. Het boekje heeft een kartonnen glanzende kaft en zo’n 100 bladzijden om je muizenissen in op te schrijven.

Categories: Presents, DIY, Stationary

Buitenhelden

buitenhelden BuitenheldenBuiten spelen is leuk! En essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Rennen, even gillen omdat het buiten mag, fietsen, rennen, slakken zoeken, blaadjes vinden, spelen met water en zand. De leukste en makkelijkste manier om alles te ontdekken over alles wat groeit en bloeit. Nu groeit er aan de boom van Stichting Bomen Over Leven een tak, speciaal voor kinderen! Eentje die kinderen tussen 3 en 7 jaar en (groot)ouders leuke ideeën geeft over buitenspelen, knutselprojecten en spelenderwijs kinderen leert over buiten: BuitenHelden. Een ontzettend leuk initiatief dat ik graag aan jullie tip. Ik haal er veel inspiratie vandaan voor mijn kinderen om te doen als ze even een verveel-momentje hebben.

Word je ook een BuitenHeld? Voor maar €17,50 per jaar en ontvang onder andere 4 x per jaar het magazine Buiten! in je brievenbus. Lees mee op de website, facebook en twitter en ontvang de nieuwsbrief met nog meer leuke tips, uitjes, doe-dingen en weetjes in je mailbox.

buiten magazine Buitenhelden

Categories: Kids

Wonderful for your smartphone

uilen Wonderful for your smartphoneAt Smarthoesjes.nl you can find iPhone accessoires.

 

Categories: Gadgets, Giveaways