DiscoverCars.com

Kerst

kerst, alle blogs over dit thema verzameldOp 24 december en 25 december is het weer kerst. Meestal beginnen we al weken van te voren met de voorbereidingen voor kerstmis. We gaan ons huis versieren, er moet een kerstdiner bedacht, de kerstboodschappen moeten worden gedaan, we willen met de kinderen leuke dingen doen rondom het thema kerst, zoals kerst spelletjes en knutselen rondom kerst. De afgelopen jaren schreef ik heel wat blogs rondom het thema kerst. Sommige zijn nog steeds heel waardevol, maar verdwijnen in de grote hoeveelheid blogs. Om ze voortaan makkelijk te kunnen terugvinden, heb ik een aparte pagina gemaakt met alle blogs over kerst.

Adventsperiode

Kerst begint natuurlijk al een beetje met de adventsperiode. Vanaf 1 december beginnen we af te tellen naar kerst. Dat kan met kaarsjes, met chocolaatjes, met cadeautjes en nog veel meer. Je kunt deze periode ook elke dag een cadeautje voor een ander maken of bewaren. Hier alle blogs over de adventsperiode.

Kersdecoratie

Als het kerst is, gaan we ons huis versieren. Allerlei decoratie met het thema kerst wordt in huis gehaald, van zolder gehaald en in huis gezet. Hier alle blogs die gaan over kerstdecoratie.

Kerstboom

Neem jij een echte kerstboom of een nepperd? Of misschien wel een alternatieve? Weet jij hoe je je echte kerstboom langer goed kunt houden? Of hoe je de kerstboom het best kan optuigen? Hier alle blogs die gaan over de kerstboom.

Kerstcadeautjes

Geen kerst zonder cadeautjes, toch? Of doen jullie niet aan kerstcadeaus? Wij wel in elk geval, dus hieronder vind je alle blogs over kerstcadeautjes.

Inpakken

Die cadeaus moeten natuurlijk ook worden ingepakt. Geen papier in huis? Geen nood, wij hebben free printable cadeaupapier voor je. Maar we hebben nog veel meer tips rondom het inpakken van de kerstcadeaus. Laat je inspireren door de blogs hieronder.

Kerstdiner

Recepten voor het kerstdiner thuis, het kerstontbijt of hapjes voor het kerstdiner op school nodig? Je vindt het hieronder. Ook tips over het matchen van de wijn bij je gerecht en hoe je kunt zorgen dat je zonder frustratie je kerstboodschappen op tijd in huis hebt.

Kerst met kinderen

Kerst is voor de kinderen een leuke tijd. Ze zijn helemaal in kerststemming en willen vaak ook kleuren, knutselen, muziek maken of luisteren, zingen en boekjeslezen rondom het thema kerst. Alle blogs over kerst met kinderen vind je hieronder.

Kerstkleding en sieraden

Natuurlijk wil iedereen er mooi uit zien met kerst. Ga je voor de foute kersttrui of een mooie bling bling outfit? En welke sieraden draag je erbij? Hieronder vind je alle blogs over kerstkleding en kerstsieraden.

Kerstkaarten

Steeds minder mensen sturen kerstkaarten, dat vind ik toch zo jammer. Er zijn zoveel leuke kerstkaarten. Je kunt zo ook zelf maken. Na de kerst kun je ook nog vanalles doen met je kerstkaarten trouwens. Alle blogs over kerstkaarten vind je hieronder.

Uitjes met kerst

De kerstvakantie is bij uitstek een moment om lekker weg te gaan. Misschien wil je wel een kerstmarkt bezoeken, of een toffe show zoals Disney on Ice bijvoorbeeld. Hier vind je alle leuke uitjes in de kerstperiode.

Kerstfilms of kerstseries

In een verloren moment willen de kinderen op een gure dag misschien wel even lekker tv kijken of naar de film. Hieronder vind je de leukste kerstfilms of kerstseries die je kunt kijken. Thuis of in de bioscoop.

Volg jij ons al?

7,116FansLike
6,197VolgersVolg
4,639VolgersVolg
26AbonneesAbonneer
Hip & Hot - blogazine