MobileMobile
DiscoverCars.com

Winter, alle blogs rondom dit thema verzameld

in de sneeuw spelenOf we sneeuw krijgen moeten we altijd maar afwachten, maar in januari is de winter toch echt in volle gang. Vanzelfsprekend gaan in deze periode veel blogs over het thema winter. Op deze pagina heb ik alle blogs met het thema winter verzameld. Zo kun je snel alles terug vinden wat er ooit geschreven is over de winter en aanverwante onderwerpen.

Winterdecoratie

Kerstboom eruit, winterdecoratie er in. Zo gaat het bij mij tenminste meestal. Leuke posters, sneeuwvlokken voor het raam, dat soort dingen. Hier onder vind je alle blogs die er zijn over winterdecoratie.

Op reis in de winter

Niets zo heerlijk als op reis gaan in de winter naar een fijne winterse bestemming. Of dat nu wintersport is, of een andere bestemming zoals IJsland, Noorwegen of Finland, dat maakt niet uit. Dat winterse gevoel vind ik heerlijk! Lekkere kou, daar kun je je op kleden. Buiten zijn, bewegen en daarna opwarmen met een kop warme chocolademelk.

Knutselen thema winter

Als de kinderen veel binnen zitten vanwege koud en slecht weer, is het leuk om wat activiteiten voor ze te verzinnen. Knutselen en kleuren vinden de meeste kinderen leuk, zeker als het past bij het thema winter.

Winterkleding

In de winter kleed je je lekker warm aan. Tegen kou kun je je immers kleden, zo kun je toch genieten van soms heerlijk winters zonnig weer. Warme winterjassen, laarzen, snowboots, noem maar op!

Tv/film thema winter

Binnen zitten is dus ook lekker winterse tv programma’s en films kijken. Wie is de Mol start meestal weer, maar ook films als Buurman en Buurman en Frozen zijn natuurlijk toppers in dit thema.

Winter met kinderen

Voor kinderen betekent de wintertijd vaak meer binnen zijn en je vaker vervelen. Gelukkig zijn er best nog een heleboel dingen te doen. En als het sneeuwt? Dan gaan we naar buiten! Sneeuwballen gooien en sleetje rijden.

Eten in de winter

In de winter eten we vaak anders dan in de zomer. Wat zwaardere gerechten, een winterwijn met veel body, stamppotten en meer. Organiseer ook eens een winterbarbecue! Dat is supergezellig en geeft een leuke sfeer.

Uitjes in de winter

Heerlijk om op pad te gaan in de winter. Of misschien wel juìst in de winter! De kinderen zitten al genoeg binnen, even frisse lucht is gezond. Hieronder ideeën voor uitjes in de winter.

Volg jij ons al?

7,116FansLike
6,197VolgersVolg
4,639VolgersVolg
26AbonneesAbonneer
Hip & Hot - blogazine