MobileMobile

Afvallen en sporten

sporten basic fitAfvallen en sporten, alle blogs rondom dit thema verzameld. Veel mensen hebben regelmatig het voornemen om meer te gaan sporten en gezonder te gaan eten. Soms omdat ze fitter willen worden, soms omdat ze gewicht kwijt willen raken. Wat je doel ook is, het is fijn om te lezen wat werkt en wat niet werkt. Ik heb over mijn ervaring met sporten en afvallen al veel geschreven. Op deze pagina heb ik alle blogs bij elkaar staan die ik er over geschreven heb, zodat je snel kunt vinden wat je zoekt.

Afvallen

Afvallen is niet eenvoudig, zeker niet als je de 35 gepasseerd bent. Op de één of andere manier blijft alles dan net wat makkelijker op je heupen hangen. Het beste is om te proberen stabiel te blijven. Afvallen lukt vaak wel, maar dat gewicht dan behouden is lastiger. In de blogs hieronder kun je lezen hoe ik dat doe.

Sporten

Sporten moet je niet per se doen om af te vallen, maar vooral om je fit te voelen. Een goede conditie is heerlijk, maar ook sterke spieren zijn fijn. Je krijgt er een strakker lichaam van. Welke sport je kiest, is aan jou. Hardlopen, zwemmen, een teamsport of de sportschool? Als je maar wat doet. Dan voel je je zeker goed!

Gadgets

Om nog meer plezier in het sporten te hebben zijn toffe gadgets een must. Denk aan een fitbit of Apple Watch, AirPods en een digitale weegschaal die alles rondom je gewicht bij houdt. Ideaal.

Volg jij ons al?

7,116FansLike
6,197VolgersVolg
4,639VolgersVolg
26AbonneesAbonneer
Hip & Hot - blogazine