Disclaimer

Deelname aan winacties
Door deelname aan winacties van Hip & Hot ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

  • Alle prijzen worden beschikbaar gesteld door externe bedrijven. Hip & Hot doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat winnaars hun prijs naar tevredenheid en op tijd zullen ontvangen, maar kan geen verantwoordelijkheid op zich nemen voor leveringsproblemen.
  • Hip & Hot zal nooit adresgegevens aan andere bedrijven doorgeven en ook geen mailadressen doorgeven aan bedrijven anders dan het bedrijf dat het te winnen product van uw deelname aanbiedt.

Disclaimer reviews en advertorials
Wij werken met een professioneel team van bloggers, vormgevers en fotografen. Deze mensen moeten, net als ik, ook hun boterham verdienen. Daarom werken wij regelmatig samen met (web)winkels, merken en mediabureaus en plaatsen wij betaalde campagnes of banners. Hierdoor kan Hip & Hot blijven bestaan en zich professioneel blijven ontwikkelen.

Reviews
Regelmatig krijg ik producten opgestuurd of diensten aangeboden om uit te proberen. Soms koop ik producten gewoon zelf, omdat ik ze graag wil uittesten of toch nodig had en met mijn lezers wil delen.

Als ik, of een van onze bloggers, een product test, zullen wij altijd een eerlijk oordeel geven. Soms kiezen we er voor om ergens niet over te schrijven, soms geven we eerlijk onze mening over de voors en tegens van een product. Hierover ben ik ook open naar de merken en webwinkels, zij weten dat iets toezenden niet automatisch betekent dat er een (positieve) review over geschreven wordt.

Advertorials
Advertorials zijn berichten waar het merk of de webwinkel voor betaalt. Onderaan de blog zal ik altijd zetten dat het bericht om een advertorial gaat. Dit is ook wettelijk verplicht. Ik vraag jullie begrip voor deze blogs, want deze inkomsten zijn nodig om het hele team dat voor Hip & Hot werkt te kunnen betalen. Advertorials zijn over het algemeen door mij of een van onze bloggers geschreven. Wij bepalen hoe een advertorial er uit komt te zien om binnen de look & feel van Hip & Hot te passen.

Je kunt gesponsorde content herkennen aan deze banner onder het artikel:

Banner-gesponsord-product

Wetgeving

Voor meer informatie omtrent de rechten en plichten van bloggers verwijs ik ook naar de website van Charlotte’s Law.