Privacy

Kidzovoort
Kidzovoort, gevestigd aan Anna van Hogendorpstraat 22, 2286 XW Rijswijk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Anna van Hogendorpstraat 22
2286 XW Rijswijk
06-47888254

Judith van Wijk is de Functionaris Gegevensbescherming van Kidzovoort. Zij is te bereiken via info@hipenhot.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Kidzovoort verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
  • Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@hipenhot.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Kidzovoort verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • Kidzovoort analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
  • Kidzovoort volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.
  • Kidzovoort verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Kidzovoort bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren een bewaartermijn van 24 maanden voor je persoonsgegevens.

Delen van persoonsgegevens met derden

Kidzovoort verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Kidzovoort blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Kidzovoort gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Kidzovoort en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@hipenhot.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Kidzovoort wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Kidzovoort neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@hipenhot.nl 

Mediavine adverteer programma (Ver 1.1)

De website werkt samen met Mediavine om op interesses gebaseerde advertenties van derden op de website te beheren. Mediavine biedt inhoud en advertenties wanneer u de website bezoekt, die cookies van eerste en derde partijen kunnen gebruiken. Een cookie is een klein tekstbestand dat door de webserver naar uw computer of mobiele apparaat (in dit beleid aangeduid als een “apparaat”) wordt verzonden, zodat een website bepaalde informatie over uw browse-activiteit op de website kan onthouden.

First party cookies worden aangemaakt door de website die u bezoekt. Een cookie van derden wordt vaak gebruikt in gedragsadvertenties en analyses en wordt gemaakt door een ander domein dan de website die u bezoekt. Cookies, tags, pixels, beacons en andere vergelijkbare technologieën van derden (gezamenlijk “Tags”) kunnen op de Website worden geplaatst om de interactie met advertentie-inhoud te volgen en om advertenties te targeten en te optimaliseren. Elke internetbrowser heeft functionaliteit, zodat u zowel first-party cookies als cookies van derden kunt blokkeren en de cache van uw browser kunt wissen. De “help”-functie van de menubalk in de meeste browsers zal u vertellen hoe u kunt stoppen met het accepteren van nieuwe cookies, hoe u een melding van nieuwe cookies kunt ontvangen, hoe u bestaande cookies kunt uitschakelen en hoe u de cache van uw browser kunt wissen. Voor meer informatie over cookies en hoe u deze kunt uitschakelen, kunt u de informatie raadplegen op All About Cookies.

Zonder cookies kunt u mogelijk niet ten volle profiteren van de inhoud en functies van de website. Houd er rekening mee dat het weigeren van cookies niet betekent dat u geen advertenties meer te zien krijgt wanneer u onze Site bezoekt. Als u zich afmeldt, ziet u nog steeds niet-gepersonaliseerde advertenties op de Website.

De Website verzamelt de volgende gegevens met behulp van een cookie bij het aanbieden van gepersonaliseerde advertenties:

  • IP adres
  • Type besturingssysteem
  • Besturingssysteemversie
  • Soort apparaat
  • Taal van de website
  • Type webbrowser
  • E-mail (in gehashte vorm)

Mediavine Partners (hieronder vermelde bedrijven waarmee Mediavine gegevens deelt) kunnen deze gegevens ook gebruiken om te linken naar andere eindgebruikersinformatie die de partner onafhankelijk heeft verzameld om gerichte advertenties te leveren. Mediavine Partners kunnen ook afzonderlijk gegevens over eindgebruikers verzamelen uit andere bronnen, zoals advertentie-ID’s of pixels, en die gegevens koppelen aan gegevens die zijn verzameld van Mediavine-uitgevers om op interesses gebaseerde advertenties te bieden in uw online ervaring, inclusief apparaten, browsers en apps . Deze gegevens omvatten gebruiksgegevens, cookie-informatie, apparaatinformatie, informatie over interacties tussen gebruikers en advertenties en websites, geolocatiegegevens, verkeersgegevens en informatie over de verwijzingsbron van een bezoeker naar een bepaalde website. Mediavine Partners kunnen ook unieke ID’s maken om doelgroepsegmenten te maken, die worden gebruikt om gerichte advertenties aan te bieden.

Als u meer informatie over deze praktijk wilt en uw keuzes wilt weten om u aan of af te melden voor deze gegevensverzameling, gaat u naar de opt-outpagina van het National Advertising Initiative. U kunt ook de website van de Digital Advertising Alliance en de website van het Network Advertising Initiative bezoeken voor meer informatie over op interesses gebaseerd adverteren. U kunt de AppChoices-app downloaden in de AppChoices-app van Digital Advertising Alliance om u af te melden in verband met mobiele apps, of u kunt de platformbediening op uw mobiele apparaat gebruiken om u af te melden.

Voor specifieke informatie over Mediavine Partners, de gegevens die elk verzamelt en hun gegevensverzameling en privacybeleid, bezoek Mediavine Partners.