Die wil ik Hebben

Er zullen weinig vrouwen zijn die niks met schoenen hebben. De een houdt van sportschoenen terwijl de ander gaat voor de wat meer extremere schoen. Zelf hou ik eigenlijk wel van allebei. Al moet ik zeggen dat ik toch sneller even makkelijke schoenen aantrek als ik de kinderen uit school moet halen, dan schoenen met een enorme hak. Bij Die wil ik Hebben, kun je schoenen vinden in allerlei felle kleuren. Schoenen met een enorme hak, maar ook gewoon platte schoenen. Ik hou daar wel van, gewoon een keer totaal iets anders dan ik gewend ben. Want ja, altijd maar degelijke schoenen in het bruin of zwart worden na een tijdje ook zo saai. Dus ben je op zoek naar wat extremere schoenen, dan moet je zeker even een kijkje nemen bij Die wil ik Hebben.

Vorig artikelMillion Dollar Design
Volgend artikelFabz ballerina’s
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in