Geef de juf of meester een poëzieposter kado

poezieposter linda vogelensangElk jaar opnieuw probeer ik mee te denken over een leuk meester of juffen kado. Natuurlijk hoef je niks te geven aan het einde van het schooljaar. De juf of meester krijgt er gewoon voor betaald. Toch zal iedere onderwijzer het waarderen als je kind met een kleinigheidje aan komt zetten. Iemand zei me laatst het meest blij te zijn met een flesje wijn. Wil je toch iets originelers? Dan zit er misschien iets bij uit deze lijst. Of je gaat voor een poëzieposter!

Poëzieposter voor de juf of meester

Dit jaar viel mijn blik op de poëzieposter van Plint. Dit toepasselijke gedicht is van Linda Vogelesang. Linda Vogelesang (1974) is kinderboekenschrijfster en dichter. Haar boeken Kookschool Appeltje Eitje en De Wentelwens verschenen bij Uitgeverij Ploegsma. Haar gedichten staan in bloemlezingen van verschillende uitgeverijen.

Details

De poster is in A4 formaat en heeft op de achterkant lekker veel lege ruimte. Zo kan je kind de poster personaliseren met een tekening van eigen hand. Wil je nog iets extra’s doen, dan kun je kiezen voor een houten A4 posterhouder om de poster in te zetten.

Je koopt de poëzieposter via Plint online voor de schappelijke prijs van €4,95

Achterkant poezieposter plint

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in