Geef de juf of meester een poëzieposter kado

poezieposter linda vogelensangElk jaar opnieuw probeer ik mee te denken over een leuk meester of juffen kado. Natuurlijk hoef je niks te geven aan het einde van het schooljaar. De juf of meester krijgt er gewoon voor betaald. Toch zal iedere onderwijzer het waarderen als je kind met een kleinigheidje aan komt zetten. Iemand zei me laatst het meest blij te zijn met een flesje wijn. Wil je toch iets originelers? Dan zit er misschien iets bij uit deze lijst. Of je gaat voor een poëzieposter!

Poëzieposter voor de juf of meester

Dit jaar viel mijn blik op de poëzieposter van Plint. Dit toepasselijke gedicht is van Linda Vogelesang. Linda Vogelesang (1974) is kinderboekenschrijfster en dichter. Haar boeken Kookschool Appeltje Eitje en De Wentelwens verschenen bij Uitgeverij Ploegsma. Haar gedichten staan in bloemlezingen van verschillende uitgeverijen.

Details

De poster is in A4 formaat en heeft op de achterkant lekker veel lege ruimte. Zo kan je kind de poster personaliseren met een tekening van eigen hand. Wil je nog iets extra’s doen, dan kun je kiezen voor een houten A4 posterhouder om de poster in te zetten.

Je koopt de poëzieposter via Plint online voor de schappelijke prijs van €4,95

Achterkant poezieposter plint

Vorig artikelSpeelmogelijkheden met de Ostheimer diertjes
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #76
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in