Behangpret

behang onszelf bloemenBehangpret in het najaar. Kriebelt het bij jou ook alweer een beetje? Dat gevoel dat je nodig je huis weer eens onder handen moet nemen? Ik heb het vaak in het voorjaar en het najaar. In het najaar, omdat ik besef dat we weer meer binnen gaan zitten en ik dan het liefste mijn hele huis zou omgooien. Even met de bezem erdoor. Een nieuw kleurtje op de muur, een ander behangetje, wat leuke kussentjes en kaarsjes en klaar ben je! Net alsof je verhuisd bent, maar dan zonder alle verhuisdozen. Gewoon even een totaal andere look in je woon- of slaapkamer. 

Lees ook: Vintage Wallpapers

Inhoudsopgave

Behangpret

Ik heb helaas mijn wederhelft nog niet zover dat we het behangetje uit de hal eraf trekken en vervangen door een van de leuke nieuwe behangetjes van Onszelf… En mijn idee om in de woonkamer dan een stuk triplex te behangen, zodat we dit gemakkelijk kunnen vervangen, werd ook nog niet met veel enthousiasme ontvangen. Ik geef nog niet op hoor. Misschien als ik eens heel goed nadenk over de argumenten vòòr, dan kan ik de argumenten tegen tackelen. Ik ben namelijk verliefd op de leuke behangetjes van Onszelf. Tijd voor verandering!

Change!

Het opruim-deel hebben we al gehad, nu zijn we toe aan het leukste gedeelte: de accessoires. Naast de behangpret en de verfpret hebben we natuurlijk ook de winkelpret. Nadenken over de leuke vazen, kaarsen, kussens en een lekker warm plaid om je op de bank onder te nestelen. Terwijl de regen tegen de ruiten tikt, kun je genieten van je warme thee. Misschien bak je nog wel een taart in je nieuwe woonruimte? Ik krijg in elk geval altijd weer zin om vanalles te doen als mijn huis opgeruimd en geüpgraded is. 

behang onszelf

Vorig artikelWinterlandschap
Volgend artikelPaper love
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in