Nieuw jaar, nieuwe kamer!

kussen vosIk weet niet of jullie dat herkennen, maar zo tegen het einde van het jaar krijg ik altijd zin om op te ruimen en te vernieuwen. Alsof ik met het oude jaar iets wil afsluiten. Niet dat het een vervelend jaar was hoor, integendeel, maar ik krijg gewoon zin om mijn muren te verven en een heleboel nieuwe accessoires te kopen zodat mijn kamers een nieuwe look krijgen. Bij de kinderen ben ik al aan de slag geweest. Het doel was om meer speelruimte te creëren en Sterre’s bed te ontdoen van haar klamboe. Ze blijkt allergisch voor stof en was zoveel aan het niesen. Een heleboel leuke kinderkamer accessoires vond ik bij Hippekamerenzo. Zoals voor aan de muur in de kinderkamers hele gave posters. Dat was zeker nodig toen we de klamboe er uit haalden, de muur was zo leeg. Verder hebben we natuurlijk gekeken naar andere kussens, een mooi dekbedovertrek en een leuke lamp. Ze hebben namelijk een uitgebreid assortiment kinderlampen waar ik heel blij van wordt! En tot slot waren we toe aan wat mooie opbergdozen. Er waren zoveel losse prulletjes die overal lagen te slingeren, en nu zit het mooi opgeborgen in prachtige dozen.

Zo tover je een kinderkamer dus met relatief weinig geld en in korte tijd om en krijgt het een geheel nieuwe look. Sterre en Yuren glommen van plezier met al hun mooie nieuwe spulletjes! En misschien is het toeval, maar ze gingen ook meteen weer makkelijker naar bed ‘s avonds.

kinderlamp

Namens Hippekamerenzo mogen wij een hele toffe ABC poster van Helen Dardik weggeven! Laat ons via onderstaand formulier weten wat jij het leukste product vindt voor de kinderkamer uit het assortiment van Hippekamer enzo, en wie weet ben jij straks de winnaar van deze prachtige poster! Deze actie loopt tot 21 december 2013.

poster

Vorig artikelHet paard van Sinterklaas
Volgend artikelDIY: zo pak je cadeautjes leuk in!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in