Bestel schoolspullen eenvoudig online bij de schoolcampus van V&D

21260368_d_01_lWe zijn er allemaal mee opgegroeid, de schoolcampus van V&D. Wie kent het niet? En het leuke is …. het bestaat nog steeds! Natuurlijk is het tegenwoordig een stuk handiger shoppen en bestel je lekker alles online. Best leuk om te doen; samen met je puber online schoolproducten bestellen!

Door het ontzettend ruime aanbod van de schoolcampus is er voor iedereen wat te vinden. Is jouw kind sportief? Dan spreken de merken O’Neill, New York Yankees, Flight Planner vast aan. Heb je meer een fashionista in huis, dan slaag je zeker voor je schoolspullen met SuperTrash, Oliliy of Blond. De grappige cartoon merken zoals de Simpsons, Donald Duck, Fokke en Sukke en Garfield doen het natuurlijk ook altijd goed.

21270502_p_l

Ik heb eens even rondgeneusd op de site en vind ‘m heel overzichtelijk en handig georganiseerd. Je selecteert heel gemakkelijk op categorie, merk, geslacht of serie. Zo vind je snel wat je nodig hebt. V&D weet natuurlijk ook dat er tegenwoordig veel gebruik gemaakt wordt van tablets en smartphones. Om deze gemakkelijk mee te kunnen nemen naar school én ze veilig op te bergen zijn er diverse hippe hoezen verkrijgbaar.

21159026_p_l

Ga je bestellen? Gebruik dan bij het afrekenen code schoolcampus2015; zo betaal je tot 23 augustus 2015 geen verzendkosten.

 

 

Vorig artikelWin een mooie hamam doek van Happy Towels
Volgend artikelDe mooiste plekken aan de Costa Brava (die je nog niet kende)
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in