Met de schoolspullen van Kikkerland val je zéker op in de klas!

Een webshop waar je zoveel leuke dingen spot dat je al snel een uur verder bent. Kan dat? Ja, dat kan! Kikkerland is er zo eentje. Medewerkers van Kikkerland reizen als sinds 1992 de wereld rond op zoek naar de meest originele producten die je leven opleuken en waar je gelukkig van wordt. En dat is ze wel gelukt! Het was een lastige, maar ik heb 7 van de leukste schoolspullen voor je geselecteerd.

1. Een puntenslijper als deze zie je niet snel. Heel grappig, want het is de sleutel tot het maken van een goed(e) punt. Een doordenkertje.

SC29 Pencil Sharpener Wind Up Key2

2. Hoe verzinnen ze het! De leukste gummen die ook nog eens lekker ruiken. Je hebt keuze uit melkpakken, waspoeder, theedoosjes en zeep.

ER053. Dit is echt gewoon té geinig, een gum in de vorm van een neushoorn of een gorilla. Het is een grote gum, gaat lang mee en staat natuurlijk super op je tafeltje!Kikkerland beeld Hip & Hot4. Ook deze bijzondere talking pen valt op in de klas. Hij ziet er humoristisch én intellectueel uit met het brilletje op. Een echte eyecatcher!indubitably-talking-pen5. Memoblokjes zijn superhandig en zijn een musthave in je tas. Deze in de vorm van een cupcake is bijna zonde om te beschrijven! Maar toch doen! Je hebt maar liefst 150 blaadjes tot je beschikking.memo-pad-cupcake6. Einstein, wie kent ‘m niet? De uitvinder is het symbool voor het goed gebruiken van je hersens. Als de zon schijnt, wijst dit figuur subtiel op zijn hoofd. Zo herinnert hij je er aan na te denken voor te handelen. solar-einstein-27. Met de elephant organizer hou je gemakkelijk brieven of paperassen bij elkaar. Je zet ‘m op je bureau maar als je dat leuker vindt, kan je de organizer ook aan de muur monteren.elephant-letter-organizer

 

 

Vorig artikelDe hipste schooltassen en etuis shop je bij Littlefashionadict
Volgend artikelEen tropische boost met de ananas(print)
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in