&Bewonder

Al eerder vertelde ik over al die lieve, persoonlijke en bijzondere cadeaus die ik ontving voor de geboorte van Lenthe. Nog niet zo lang geleden ontving ik nog iets heel speciaals. Wat langer na de geboorte, maar ik snapte nu waarom, ik had namelijk zelf een heleboel mooie foto’s van Lenthe moeten aanleveren. En tja, dat kon natuurlijk pas na haar geboorte. Per post kwam een pakketje, zwaar en breekbaar. Enigzins gespannen van enthousiasme opende ik de doos en zag een schilderij. Met daarin prachtige hartjes (echt Hip & Hot!) geknipt uit de fotootjes die wij hadden ingestuurd. Je kon zien dat het met veel zorg en precisie geknipt was, alle hartjes gelijk, en juist net dàt detail uitgeknipt dat die foto bijzonder maakte. Samen met mijn man bewonderden we het kunstwerk. Daarna hingen we het op Lenthe haar kamertje, boven haar bed. Wat een bijzonder cadeau!

De hartendiefjes van &Bewonder zijn een heel speciaal cadeau. Niet alleen voor de geboorte trouwens, ook voor een verjaardag, bruiloft, moederdag, valentijnsdag of ander feest is dit heel leuk om te krijgen!

Vorig artikelPip & Posy en de rode ballon
Volgend artikelEve’s Choice
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in