Family Planner Pimpelmees

O wat kan het toch druk zijn in een huishouden met kids. Vriendjes, school, clubjes. En dan ook nog onze eigen afspraken, voor mij werk als ambulant begeleider, voor Hip & Hot en mijn man voor Webzovoort. Flink passen en meten en dan gaat er wel eens wat mis. Ik was dan ook verheugd toen ik ontdekte dat Pimpelmees een heel handige Family Planner heeft ontwikkeld! Zo combineer je het mooie (want alles wat Pimpelmees maakt is prachtig) met het praktische. Extra leuk: de Family Planner is helemaal verantwoord geproduceerd. In  2011 al je afspraken op een rij, en tegelijk een sieraad in je huis, die Family Planner!

De hele maand januari kun je deze hippe Family Planner  aanschaffen met maarliefst 15% korting! Vermeld de code hiphot bij je bestelling.

Vorig artikelOliva witte chocola
Volgend artikelJumpsuit Sweet Peanut
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in