door Noor

Ik ga bijna op vakantie. Lekker anderhalve week Frankrijk. Met hopelijk veel zon. Picknicken in de natuur, Franse marktjes afstruinen, wandelen, bij het met de kindjes in het zwembad spelen. Als het dorstig weer is drinken we veel, ik neem daarom natuurlijk mijn hippe Papaya Art waterfles mee, gekregen van door Noor. Ik vind Papaya Art echt een superleuk merk, zoveel sprankelende ontwerpen! De waterflessen zijn lekker groot, ideaal dus voor op vakantie. Als je kijkt op de site van door Noor moet je ook zeker de andere producten van Papaya Art bekijken, want de kunstpanelen, notitieboekjes, tassen, kaarten, ze zijn allemaal geweldig leuk!

Namens door Noor mag ik zo’n hippe waterfles beschikbaar stellen voor de winactie! De vraag die je daarvoor moet beantwoorden is: Hoeveel verschillende ontwerpen van de waterfles van Papaya Art vind je op door-noor.nl? Geef je antwoord door via dit formulier en ga heel hard duimen dat jij er straks eentje mag uitkiezen. Ideaal voor de zomer! Deze winactie duurt tot 18 juni 2011.

Vorig artikelSans-online casual merkkleding
Volgend artikelSchilderwerkjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in