FlexiBath

Wat jammer dat ik dit badje nu pas ontdek, want hier was ik een paar jaar geleden erg blij mee geweest. We hebben namelijk geen bad in onze badkamer en die heb ik voor de kinderen af en toe best wel gemist. Natuurlijk had ik ook een grote emmer kunnen gebruiken, maar dat is het dan toch niet helemaal. FlexiBath is een uniek opvouwbaar badje, ideaal en het zal nooit in de weg staan. Je kunt hem zelfs makkelijk meenemen als je op vakantie gaat. Het badje is geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar en is verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren.

Vorig artikelClickClacks
Volgend artikelFoppieZ geboortestickers
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Ik heb er bij de 3e alsnog 1 gekocht en zo geen spijt van gehad. hij doet nog steeds dienst en kan bijv. ook mee op vakantie als badje. Misschien als kraamkado?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in