Kommy Kleertjes

rokMet kerst willen we onze kindjes natuurlijk wel een beetje hip en mooi erbij laten lopen. Tenminste, ik wil dat graag. Persoonlijk houd ik voor de kerst wel van zwart en glimmertjes. Maar niet tè. Het blijven wel kinderen natuurlijk. Dus moeten er lekker in kunnen ravotten, en tegelijk netjes eruit zien. Bij Kommy-Kleertjes kun je voor zoiets wel slagen. Ik heb van daar een prachtige kerstjurk voor mijn dochtertje gekregen, heel toepasselijk met de naam: Sterre. Dit lieve Sterre-jurkje is prachtig afgewerkt met glimmende lintjes, maar ook voorzien van hippe stofjes en mooie kerstige details. Het staat haar prachtig en dus zijn wij helemaal klaar voor de kerst. Mama hijst zich tegen die tijd wel in een of andere zwarte strechjurk zodat de buik er ook nog in past en papa trekt zijn pak aan. Toch weet ik nu al dat onze hipenhot-dochter de show zal stelen met haar kerstjurk! Overigens verkoopt Kommy-Kleertjes ook heel andere mooie jurkjes, rokjes, leggings en zelfs bijpassende haarbanden. Zoek jij dus ook nog een leuke kerst-outfit? Dan kan ik je Kommy-Kleertjes zeker aanraden. Vergeet dan trouwens niet om de kortingscode Hip & Hot te vermelden bij je bestelling, daarmee krijg je namelijk 10% korting! De korting geldt tot 14 december 2009.

sterrejurkje

Namens Kommy-Kleertjes mag Hip & Hot zo’n prachtig Sterre-jurkje weggeven in een maat naar keuze aan een van onze lezers. De vraag die je moet beantwoorden is niet moeilijk en vind je op de website van Kommy-Kleertjes: welke kleur heeft het rokje Veerle? Geef je antwoord door via dit formulier. Deze actie loopt ivm de kerst tot 14 december 2009.

rokje Aura Noelle 018 [800x600]

Vorig artikelSkippykoe
Volgend artikelInpakshop
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in