Handig op reis: de Infant Cruizer!

De afgelopen 2 weken zochten wij de zon op. Dat vonden veel mensen nogal een uitdaging met zo’n minibabytje, maar dat was het niet. Wekenlang met 3 kinderen in een huis bivakkeren omdat het in Nederland voortdurende regent dát is pas een uitdaging! Dus boekten wij een vakantie naar Spanje. De Infant Cruizer die werd opgestuurd om te testen kon dus niet op een beter moment komen. Wat een handig ding is dat! De Infant Cruizer is niet alleen voor op reis trouwens, het is ook voor alledaags gebruik. Op sommige momenten kan het prima je kinderwagen vervangen. Het is eigenlijk een soort trolly, je klikt de maxi-cosi (met baby naar je toe gericht!) erop en rijden maar. Het rijdt heel soepel! Later kan je er met gebruik van de Toddler adapter (zit er standaard bij) een grote autostoel (type vanaf groep 1) op bevestigen. De gebruiksduur is daarom lang van de Infant Cruizer omdat het met je kinderen mee groeit. Nu hadden wij wel gewoon de kinderwagen mee, omdat Lenthe daar op vakantie ook in kon slapen ‘s nachts. De Cruizer vonden wij vooral heel handig op de luchthaven. Hij is zo goed wendbaar, dat Sterre haar kleine zusje met gemak kon rondrijden. Ideaal als je ook nog een buggy met peuter, 3 koffers en 2 flinke rugtassen handbagage moet sjouwen. De Infant Cruizer mocht mee als handbagage in het vliegtuig, waardoor we er optimaal gebruik van konden maken. Daarna mocht de maxi-cosi op een stoel in het vliegtuig, waar Lenthe de hele reis in sliep. Bij uitstappen vonden we de Cruizer weer terug op de bagageband (dat was jammer, we hadden ‘m liever bij de buggy’s teruggevonden, misschien moet ie nog een beetje ingeburgerd raken in vliegtuig-land) en konden we er keurig mee naar de huurauto rijden.

Naast de Infant Cruizer bestaat trouwens ook nog de Travelmate. Dit is wel echt alleen een reisproduct. Je kan er eenvoudig je autostoel (vanaf groep 1) op bevestigen. Je rijdt je kind in zijn eigen autostoel op de Travelmate zo het vliegveld over, het vliegtuig in. Travelmate in de bagagebak boven je hoofd en je kind vliegt in zijn eigen autostoel veilig en comfortabel. Op de plaats van bestemming heb je dan ook altijd je eigen autostoel bij je, wat weer in de kosten scheelt, want die stoeltjes huren is vaak nog best prijzig!
Vorig artikelEgghelmets
Volgend artikelMiniRepublic
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. Ik vond jullie idee van de Trolley super goed!
    Bedankt om jullie ervaring te delen.
    Nu heb ik wel een vraag, waar kan ik zo een trolley kopen???

    Met vriendelijk groeten
    Ena

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in