MiniRepublic

Weet je nog die site van MiniRepublic? Waar ze onwijs gave kleertjes verkopen voor de kids, van diverse hippe merken? Nou, die site heeft dus al uitverkoop! Ietwat vroeg natuurlijk, maar wel zo handig als je nog moet shoppen omdat je binnenkort EINDELIJK de zon gaat opzoeken. Toen ik in Spanje was, droegen mijn kids echt alleen maar korte broeken, korte mouwen of rokjes/jurkjes. Ik ontdekte dat ze best al uit een hoop dingen van vorig jaar gegroeid waren, dus ik had er goed aan gedaan om vooraf nog wat nieuws aan te schaffen. Mocht de zomer nog zijn intrede doen in Nederland, dan ga ik in ieder geval ook nog eens neuzen bij MiniRepublic. Ik heb al het een en ander gezien, zoals bijvoorbeeld dit toffe jurkje voor Sterre, of dit stoere overhemd voor Yuren (multifunctioneel, want bij slecht weer lange mouw, bij mooi weer korte mouw!)

Bijkomend voordeel: MiniRepublic biedt alle Hip & Hot lezers nu maarliefst 10% EXTRA korting aan op je aankoop van de zomercollectie 2012. Daarvoor gebruik je de kortingscode 10hipenhot. En dan nu maar shoppen! Geldig tot en met 26 juni 2012.

Bovendien mogen we een cadeaubon van 25 euro weggeven! Laat ons via dit formulier weten welke merken van MiniRepublic geschikt zijn om als kraamcadeau te geven. Deze actie loopt tot 19 juli 2012.

Vorig artikelHandig op reis: de Infant Cruizer!
Volgend artikelTheater app
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in