Heerlijk ontspannen het nieuwe jaar in!

Ik hoor je denken: hoe dan? In de stress van de decembermaand, en misschien wel zelfs het hele jaar, lijkt onthaasten zowel noodzakelijk als onmogelijk. Toch bestaan er altijd van die bollebozen die daar dan iets op vinden. Uit Scandinavië, het land bij uitstek voor prachtig design en hippe uitvindingen, ontwikkelden ze Nails of Bliss. Toen ik de mailing hier over ontving, las ik vluchtig over ontspanning en spijkermat en kon me er geen voorstelling van maken. Maar mijn aandacht was getrokken. Ik wilde dat wel eens uitproberen. De Nails of Bliss blijkt een mat in een mooie zwarte hoes. Aan de bovenzijde zitten allerlei kleine plastic stekeltjes. Het is de bedoeling dat je een rolletje maakt van een handdoek, deze onder de Nails of Bliss legt en er vervolgens zelf op gaat liggen. Het liefst direct op de huid, maar het kan ook met een dun shirt er onder. Zo ben ik begonnen, ik vond het in het begin nog iets te heftig om er zo op te gaan liggen. Het is even wennen. Maar het klopt wat ze zeggen, je huid en je lijf went aan het gevoel. Het is een soort accupressuur. In het begin kreeg ik steeds flink jeuk op mijn rug, maar langzaamaan verdween dat. En eerlijk waar, na een kwartiertje liggen voel je je echt relaxed. Bij dagelijks gebruik schijnt dat alleen maar toe te nemen. Naast je rug, kun je het ook voor andere lichaamsdelen gebruiken, zoals bijvoorbeeld je voetzolen. Dat heb ik al even uitgeprobeerd, maar daar werd ik persoonlijk nog een beetje kriegelig van. Blijkbaar moet je dat ook langzaam opbouwen. Hoe dan ook, ik ben overtuigd van de werking en heel blij met mijn Nails of Bliss! Naast de ontspannende werking, dwingt het je sowieso om dagelijks even een kwartiertje te onthaasten. Dus: relaxed het nieuwe jaar in? Koop een Nails of Bliss! Ook leuk als cadeautje onder de kerstboom 🙂

 Wil je meer weten over Nails of Bliss? Klik dan op de link. Bestel je via Wellvit de rood-witte variant, dan gaat 20% van de opbrengst naar Serious Request!

Vorig artikelStokke newborn
Volgend artikelOstheimer houten kerststal
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in