Ostheimer houten kerststal

Eigenlijk doe ik niet aan acties die via andere sites lopen. Maar heel af en toe maak ik een uitzondering. Ten eerste omdat ik het zelf in de decembermaand een beetje rustiger aan wil doen (bij winacties komt er altijd heel veel mail binnen die ik moet verwerken!) en ten 2e omdat ik de actie van Ecomama gewoon een mooi initiatief vind. Juist in de decembermaand word ik altijd een beetje melancholisch. Terugkijken op een jaar dat is geweest, ik kan zeggen dat het na 2 pittige jaren voor ons dit keer een fijn jaar was. De geboorte van een mooi jongetje, waar we zo lang naar hadden uitgekeken was echt genieten. En de maanden daarna met ons gezin in de nieuwe samenstelling ook. Dan realiseer ik me altijd weer dat ik graag wil dat mijn kindjes in een gezonde omgeving kunnen opgroeien. Ik probeer een beetje “groener” te leven. Zo hebben wij dit jaar geen echte kerstoom, maar een bijzondere: een ijzeren spiraal die we ieder jaar kunnen ophangen zonder dat er een boom voor hoeft te worden gekapt. Bij Ecomama kun je een prachtige houten kerststal met korting kopen bij de Toverboom. Deze kerststal is van Ostheimer en helemaal verantwoord gemaakt met natuurlijke materialen.

Je vindt alles over de actie op de website van Ecomama en de Toverboom! Let op: de actie is alleen vandaag geldig!

Vorig artikelHeerlijk ontspannen het nieuwe jaar in!
Volgend artikelSoft & Scandinavisch
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Ik ben het helemaal met je eens. Heb zelf ook een Ostheimer kerststal. Ik heb de figuren gecombineerd met een stal die ook gebruikt kan worden met andere Ostheimer figuren. Mijn dochters spelen er erg graag mee. De prinses (sneeuwwitje) is favoriet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in