Pampers aanbieding 2 + 1 gratis!

Pampers-Easy-Up-1024x1024Als mama van 4 kinderen, waarvan er inmiddels gelukkig nog maar eentje in de luiers, weet ik hoeveel geld er doorheen gaat met die luiers. Ze zijn niet aan te slepen! Op een goeie dag gaan er hier zo’n 5 luiers per dag doorheen. In een pak luiers zitten ongeveer 45 stuks, dus zo’n 3 pakken luiers per maand verbruiken wij wel. Ik ben het meest fan van Pampers. Ik heb wel eens andere merken geprobeerd, maar deze zitten toch het fijnst vind ik.

Ik probeer dan ook wat luiers betreft zeker op de aanbiedingen te letten. Als ik daar wat op kan besparen, dan doe ik dat! Ik koop dan meestal ook een heleboel pakken in één keer, zodat ik een aardig voorraadje heb. Zo kan je besparing al snel aardig oplopen!

Zo zag ik dat er deze week via de AH een actie loopt met 2 + 1 gratis. Wij hebben momenteel voor Fee de Active Fit maat 4. In een large formaat kost dat bijna 20 euro, en dan heb je 54 luiers. Daar doe ik ongeveer 10 dagen mee. Ik gebruik dus ongeveer 3 van die pakken in 1 maand. Dat kost normaal gesproken dus 3 x 20 euro = 60 euro, maar met deze actie ben ik dan slechts 40 euro kwijt. Koop ik meteen 6 pakken, dan krijg ik 3 pakken gratis en daarmee bespaar ik dus maarliefst 60 euro! Ik kan dan een kwartaal vooruit met de luiers.

Als ik meer ruimte in huis had gehad voor nog meer voorraad, dan had ik ook voor het volgende kwartaal al ingeslagen. Dat had me dan zelfs 120 euro voordeel opgeleverd, dat vind ik een hoop geld! Misschien in het nieuwe huis, maar hier lukt me dat niet. Geen ruimte.

Letten jullie ook op de luieraanbiedingen?

Ook profiteren trouwens van deze mooie aanbieding? Klik dan op de banner hieronder!

 

Vorig artikelHoe was jouw keuzemoment voor borstvoeding of flesvoeding?
Volgend artikelValentijnscadeaus die je zeker niet wilt krijgen!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in