10 handige tips waar je Pamper doekjes voor kunt gebruiken

Pampers-Sensitive-Wipes-02-1024x1024 Ik ben al jaren fan van de doekjes van Pampers. Ooit gekocht als billendoekjes, maar de veelzijdigheid heb ik inmiddels allang ontdekt. Aangezien ze altijd in mijn tas zitten, poets ik er ook snoeten mee, en tafels, kleren en speelgoed. Kinderen maken immers heel wat vies op een dag. Hoe vaak komt het niet voor, dat ze fris gewassen met schone kleren aan de ontbijttafel zitten, en ze het presteren om binnen 10 minuten onder de hagelslag te zitten? Ik ben dankbaar dat er van die natte doekjes bestaan.

Ze liggen hier ook echt overal. Boven, in de badkamer, waar de grote kinderen het soms gebruiken na het toiletbezoek. In de babykamer, waar binnenkort nummer 4 waarschijnlijk weer voor spuitluiers gaat zorgen. In de woonkamer, zodat ik er monden, tafels en speelgoed mee kan afdoen. Vloeren zelfs, als het moet. Geknoeide limonade. Door het hele huis slingeren de Pamper doekjes. En natuurlijk gaan ze ook mee op vakantie! Liefst een hele doos.

tas pampers

Heb jij het gemakt van de Pamper doekjes nog niet ontdekt? Dan wordt dat hoog tijd. Hier kun je ze allemaal voor gebruiken:

 1. om de billen van je baby schoon te maken
 2. om vieze vegen op lieve kindergezichtjes weg te poetsen
 3. de tafel schoon te maken
 4. voor grote kinderen, als ze naar de wc gaan en er met gewoon wc papier nog een grotere bende van maken dan met natte doekjes (die vegen nu eenmaal beter schoon)
 5. om vlekken op kleding weg te poetsen als je kind knoeit en er geen water voorhanden is
 6. om plakkerige kinderhandjes weer fris en fruitig te maken
 7. om snotneuzen weg te halen
 8. om speelgoed schoon te maken dat een ander kindje in zijn of haar mond had bijvoorbeeld
 9. op vakantie of bij een dagje weg: ideaal!
 10. om ze zelf te gebruiken, want ook ik heb wel eens plakkerige handen, een onverwachte vlek of een snotkus gekregen…

Heb jij nog creatieve tips om de Pamper doekjes voor te gebruiken? Vertel het ons op Facebook!

Fee pamper doekjes

 

Banner-gesponsord-product

Vorig artikelEi, ei, ei…
Volgend artikelHet geboortekaartje van Fee!
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

 1. Ja ja ja ja!!!!!! Ideaal!! Ook na het verven worden handen er weer schoon van en loop je geen kans onderweg naar de kraan verfvlekken op de witte muur te krijgen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in