Vakantie geslaagd!

bijzonderplekje2Volop zomer, de vakanties in volle gangen. Om je heen hoor je verhalen over idyllische vakantiewoningen, hippe strandhuisjes, kleinschalige campings en zalige zonbestemmingen. We genieten allemaal met volle teugen van die paar weken vakantie in de zomer. Zorgeloos vakantie vieren is zo belangrijk! Je vraagt je af hoe iedereen toch aan die fijne vakantie adressen komt. Marleen van Bijzonder Plekje begrijpt als geen ander wat je nodig hebt om te kunnen genieten. Ze weet keer op keer de meest bijzondere adressen te vinden. Persoonlijk geselecteerd, op locatie, sfeer, kleinschaligheid, gastvrijheid, uitstraling… En vooral, plekjes waar het fijn is om te zijn, waar je niets anders hoeft dan alleen maar te genieten. Een stoer houten boshuis, een romantische pipowagen, een hippe B&B in Spanje, een kindvriendelijke vakantiewoning in Italië…

bijzonderplekje1

De volgende vakantie geen zorgen over je bestemming, kijk gewoon even op Bijzonderplekje.nl voor een selectie van de meest bijzondere adressen van Europa en je geniet van een onbezorgde vakantie op een unieke locatie.

bijzonderplekje

Vorig artikelInsectenkistje
Volgend artikelHip naar school!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in